A2 ehliyet mi B ehliyet mi alınmalı?

Genesyss

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Selam dostlar, bu indirimlerden bir motor alacağım ama herhangi bir ehliyetim yok. Ehliyet almayı düşündüğümde aklıma otomatik olarak b ehliyet geldi ama şu an uzun vadede sürebileceğim herhangi bir araba yok. Motor sürebilirim, ikisini aynı anda alamam maalesef. Sizce ilk olarak b ehliyet mi yoksa A2 mi alınmalı?

Selam dostlar, bu indirimlerden bir motor alacağım ama herhangi bir ehliyetim yok. Ehliyet almayı düşündüğümde aklıma otomatik olarak b ehliyet geldi ama şu an uzun vadede sürebileceğim herhangi bir araba yok. Motor sürebilirim, ikisini aynı anda alamam maalesef. Sizce ilk olarak b ehliyet mi yoksa A2 mi alınmalı?

Süreceğini motor 250CC ve üstüyse A2 zorunlu.

Motor alacak paran varsa A2 al geç hocam. A1 ve A2 ehliyetini aynı cc motorda öğreneceğin için ve aralarında çok fazla fiyat farkı olmadığı için almışken A2 al.

B ye bakmaya bile gerek yok.

CC sınırlaması gibi bir şey söz konusu değil. Beygir sınırlaması var. 47 beygire kadar kullanabilir a2. 250CC-A2 gibi bir eşleşme yok yani.

Tamamdır. 4 mevsim kullanırsınız. A2 alın

Motor alacak paran varsa A2 al geç hocam. A1 ve A2 ehliyetini aynı CC motorda öğreneceğin için ve aralarında çok fazla fiyat farkı olmadığı için almışken A2 al.

B ye bakmaya bile gerek yok.

Süreceğini motor 250CC ve üstüyse A2 zorunlu.

Motor alacaksan A2 ehliyet al.

Yani önceliğiniz motosikletse tabii ki A2 ehliyeti almalısınız ama 4 mevsim kullanamayacağınız bir şehirdeyseniz, motosiklet almanızı önermem. Arabaya yönelmelisiniz bu durumda.

Tamamdır teşekkür ediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı