iixThzx Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #1 Araba alacak bütçem yok henüz 1-2 yıl motor kullanıp sonra arabaya geçmek istiyorum yine de çok kararsızım A2 mi almalıyım b mi? A2'den B'ye geçerken yazılı sınavdan muaf olur muyum? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2024
Araba alacak bütçem yok henüz 1-2 yıl motor kullanıp sonra arabaya geçmek istiyorum yine de çok kararsızım A2 mi almalıyım b mi? A2'den B'ye geçerken yazılı sınavdan muaf olur muyum?
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.772 Çözümler 50 Yer Bursa 19 Kasım 2024 #2 iixThzx dedi: Araba alacak bütçem yok henüz 1-2 yıl motor kullanıp sonra arabaya geçmek istiyorum yine de çok kararsızım A2 mi almalıyım b mi? A2'den B'ye geçerken yazılı sınavdan muaf olur muyum? Genişletmek için tıkla... B aldıktan sonra A2 ehliyet almak istersen yazılıdan muaf olursun (A2'den b içinde oyledir muhtemelen) ama kuryelik vs yapmayı dusunmuyorsan b ehliyet daha mantıklı.
iixThzx dedi: Araba alacak bütçem yok henüz 1-2 yıl motor kullanıp sonra arabaya geçmek istiyorum yine de çok kararsızım A2 mi almalıyım b mi? A2'den B'ye geçerken yazılı sınavdan muaf olur muyum? Genişletmek için tıkla... B aldıktan sonra A2 ehliyet almak istersen yazılıdan muaf olursun (A2'den b içinde oyledir muhtemelen) ama kuryelik vs yapmayı dusunmuyorsan b ehliyet daha mantıklı.
HeyUgurr Megapat Katılım 27 Aralık 2016 Mesajlar 503 Çözümler 9 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yemeksepeti Kuryesi 20 Kasım 2024 #3 125CC üstü kullanmayacaksan b+ 125CC kursuna katıl. Zaten ileride arabaya geçeceğim diyorsunuz en mantıklısı bu.
125CC üstü kullanmayacaksan b+ 125CC kursuna katıl. Zaten ileride arabaya geçeceğim diyorsunuz en mantıklısı bu.