A2 ehliyet nasıl alınır?

Zweira

Hectopat
Katılım
18 Aralık 2020
Mesajlar
103
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. A2 ehliyet sinavi için tavsiyeniz var mı? Pazar günü sınavım var. Motor tecrübem var, motoru kullanıyorum, sorun yok. Sadece kurs motoru boşa girerken debriyaji vs. sıkıntı. Motor arora, onun dışı parkur alanı dar ama yapabiliyorum. Sınavda sorun olmazsa bir de sinyalleri unutmazsam onun dışı tavsiyeniz var mı? Eğitim 1 gün, o da yarın.
 
Sınav güzergahımda çok ışık vardı. Işıklarda yokuştaydı. Durunca kaldırırken stop ederim diye yeşil kaçmadan gaz açardım ki, kırmızı yanmadan geçebileyim.

Kaldırmada sıkıntı yaşıyorsan böyle yapabilirsin. Harici tavsiyem yok.
 
Henüz parkurda kalan görmedim, hepsi ana yola çıkıp sinyalden dolayı kaldı.

Yani en büyük önceliğin sinyal olsun.
Bunun dışında emniyet şeridinden gitme, sol şeritte sürekli gitme, çevre yoluna çıkıyorsan minimum 70-80 hıza ulaş, hız tabelalarına dikkat et, taralı alanlarda yavaşla, şehir içi 50, okul bölgesi varsa 30'u geçme.

Önünde traktör kamyon falan varsa dibine girmeden mesafeni koru, kör noktanı kontrol et sinyali ver solla.
Düz çizgilerde kesinlikle şerit değiştirme, özellikle ışıklara gelmeden şeridine geçmen lazım.
Genel olarak basit sınav, düzgün motor kullanıyorsan sınavda yapacaklarını zaten gündelik hayatta yapıyorsun.
 
Şöyle diyeyim sınav parkur dışı full çevre yolu 2 çember var bir de 1 ışık oda dönüşte onun dışı sinyal vereceğim 5 yer var o kadar.

Güncel: Sınavı geçtim sınavı olanlara başarılar.
 
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı