_OzenC_ Hectopat Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 106 Çözümler 1 17 Ocak 2025 #1 Yazılı sınava girmeyeceğim, kursa kayıt olduktan sonra direksiyon dersleri, direksiyon sınavı vs. 1 ay içinde biter mi?
Yazılı sınava girmeyeceğim, kursa kayıt olduktan sonra direksiyon dersleri, direksiyon sınavı vs. 1 ay içinde biter mi?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.258 Makaleler 3 Çözümler 195 17 Ocak 2025 #2 Direksiyon sınavı tarihine bağlı.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.050 Çözümler 47 Yer Mersin 17 Ocak 2025 #3 Bir ay kadar önce yazıldım, pazartesi direksiyon başlayacak 25-26 ocak sınav tarihi. Bende B vardı zaten.
Bir ay kadar önce yazıldım, pazartesi direksiyon başlayacak 25-26 ocak sınav tarihi. Bende B vardı zaten.
H Hasan kamil Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 94 Yer samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Opet Pompa Görevlisi 28 Ağustos 2025 #4 Bende eylül ayı için yazıldım dersler ve sınav Ekim'de dedi kurs bugün çok fazla ara var.
KerbeX Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 345 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Asus RTX 2060 AMD Ryzen 5 3600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ağustos 2025 #5 Hasan kamil dedi: Bende eylül ayı için yazıldım dersler ve sınav Ekim'de dedi kurs bugün çok fazla ara var. Genişletmek için tıkla... Normalde Eylül'de olması gerekiyor neden Ekim'de anlamış değilim var ya. Üniversiteye gideceğim eylül'ün sonunda çok saçma bir sistem.
Hasan kamil dedi: Bende eylül ayı için yazıldım dersler ve sınav Ekim'de dedi kurs bugün çok fazla ara var. Genişletmek için tıkla... Normalde Eylül'de olması gerekiyor neden Ekim'de anlamış değilim var ya. Üniversiteye gideceğim eylül'ün sonunda çok saçma bir sistem.
H Hasan kamil Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 94 Yer samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Opet Pompa Görevlisi 28 Ağustos 2025 #6 KerbeX dedi: Normalde Eylül'de olması gerekiyor neden Ekim'de anlamış değilim var ya. Üniversiteye gideceğim eylül'ün sonunda çok saçma bir sistem. Genişletmek için tıkla... Bence de neden 2 ay bekliyoruz anlamış değilim 1 hafta teorik ders 1 gün sınav olacak sonra 7 gün bilemedin hadi 10 gün direksiyon dersi peşinede sınav olmalı.
KerbeX dedi: Normalde Eylül'de olması gerekiyor neden Ekim'de anlamış değilim var ya. Üniversiteye gideceğim eylül'ün sonunda çok saçma bir sistem. Genişletmek için tıkla... Bence de neden 2 ay bekliyoruz anlamış değilim 1 hafta teorik ders 1 gün sınav olacak sonra 7 gün bilemedin hadi 10 gün direksiyon dersi peşinede sınav olmalı.