A2 uyumlu uzun yol/şehir içi motoru önerisi

Gördüm ve incelemelerini izledim ama şehir içi ve uzun yolda çok işlevli olmaz bence. V-Strom parça konusunda çok sıkıntı yaşamazsınız blok konusunda ise ölümsüz bir blok 200 binleri gören çok kişi mevcut. Voge 300DS/KTM adventure 250 sizin için daha iyi olabilir. Chopper/Cruiser tarzı modellere de bakabilirsiniz. Royal enfieldlerin meteor 350'leri uzun yolda hiçbir şekilde üzmez ama tek sorunları servisleri belirli şehirlerde mevcut.

Bugün Yamaha bayisine gittim MT25 ve XMAX250'de nakit alımda 25.000 liralık ekipman veriliyor ayrıca ilk bakım da bedava oluyormuş. MT25 350 360 civarına XMAX de 370 civarına geliyor düşünürsen sıfır mantıklı. Hatta şimdi internet sitesine baktım XMAX 250 için 335 bin civarına geliyor nakit alımda.

Son düzenleme:
ADV 390 yerine 250 olabilir, başlangıç için ben de ADV 250 düşünüyorum. V-Strom bize parça sorunu yaşatmadı, parça konusunda pek problemi yok, iç tarafı konusunda şüphen olmasın çünkü oldukça kaliteli, dışta da kırık veya değişmesi gereken parça olursa bulması zor olmuyor. Bazen kargo vs. bekletebiliyor, o da her motorda olduğu gibi normal, aylarca beklemezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…