A20 bilgisayara bağlanmıyor

Makaleler
1
Yer
Tekirdağ
Geçenlerde şarj almama problemiyle karşılaşıyordum, telefonu yeniden başlatınca düzeliyordu. Son birkaç haftadır bu sorunu yaşamıyorum ancak şimdi de bilgisayara bağlanmama problemiyle uğraşıyorum. Kabloyu takınca algılıyor, şarj almaya başlıyor ancak sadece şarj alıyor. Bundan önce çok uzun zaman önce denemiştim, sorunsuz bağlanmıştı, ne zamandan beri böyle bir sorun var hiç bilmiyorum. Bugün fark ettim.
Bilgisayardaki her USB soketini denedim (hepsi sorunsuz çalışıyor), kardeşimin kablosuyla denedim (aynı şekilde bu da çalışıyor), telefonu defalarca yeniden başlattım, bilgisayarı da yeniden başlattım. Hiçbiri işe yaramadı. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka bir bilgisayar ile deneyebilir misin ?
Hafıza kartı aracılığıyla da dosya aktarımı yapabilirsin.

Başka bir bilgisayar ile deneyebilir misin ?
Hafıza kartı aracılığıyla da dosya aktarımı yapabilirsin.
Bilgisayarda sorun olduğunu düşünmüyorum. Çünkü denediğim tüm soketler çalışıyor. Modeme takmayı denedim, yine sadece şarj oluyor. Ayrıca USB Bellek de çalışıyor bilgisayarda. Yarın yine bir denerim. Çünkü şu an deneyeceğim bir bilgisayar yok elimde. Ayrıca dosya aktarımı için değil, internet aktarımı için bağlamam gerekiyor.
Başka bilgisayarda da denedim. Yine şarj oluyor ancak dosya aktarımı yapamıyorum. İki cihaz da birbirini görmüyor. Samsung'u aradım, cihaza format atmamı söylediler. Dosyaları yedekleyemediğim için atamıyorum. Tıkandım kaldım, yardımcı olur musunuz lütfen?

Son düzenleme:
İnterneti telefondan paylaşacaksanız mobil erişim noktası olarak kullanın?
Kaç seferdir denk geliyorum bir şey demiyorum da... Niye salak gibi davranıyorsunuz insanlara? Yapabilsem yaparım herhalde. Bilgisayarda Wi-Fi yok ki kabloyla bağlıyorum. Hiçbir alakanız olmasa bile sırf konuda yorumum olsun diye uğraşıyorsunuz. Bilginiz yoksa yazmayın lütfen!

Kardeş sürücü tanıtman gerek bende aynı problemleri çekmiştim, videosunu bulursam atayım .

Hocam ilk mesajınızda belirttiniz mi? Belirtmediniz.

İkincisi ben kimseye öyle dediğiniz gibi davranmıyorum. Hatta SORU İŞARETİ ile bitirmişim.

Yani kibirli bir şekilde AHKAM kesmiyorum.

Sorunuzun cevabı USB TETHERING.

Bunun için Google'da tonla bilgi var.

Bak burada da anlatmış.

İngilizceniz yoksa google translate ile sayfayı çevirebilirsiniz.

Son olarak; tepki verirken bir düşünün. Acaba eksik bilgi verdim mi vermedim mi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…