A2000 vs. SN570 vs. Crucial P2/CS3030

Bütçe
1000

harmonica

Hectopat
Daha fazla  
İyi Sosyaller.
Bu 4 modelden bir tanesini alacağım ancak karar veremedim. Önceliğim hız değil, sadece uzun ömürlü olması benim için yeterli. Windows kurmayacağım, iş için lazım olan programlar ve belki birkaç oyun için kullanacağım.
Şu an Windows kurulu olan diskim bu şekilde:

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    15,6 KB · Görüntüleme: 36
İyi sosyaller.
Bu 4 modelden bir tanesini alacağım ancak karar veremedim. Önceliğim hız değil, sadece uzun ömürlü olması benim için yeterli. Windows kurmayacağım, iş için lazım olan programlar ve belki birkaç oyun için kullanacağım.
Şu an Windows kurulu olan diskim bu şekilde:

Samsung'dan sonra bence en iyi M.2 SSD Crucial'dır.

Laptop için uygun mudur? Isınma sorunuyla karşılaşır mıyım? Soğutucu ile kullanmayacağım.

2280 boyutu destekliyorsa tabii ki olur. Isınma yoğun kullanımda olur.

Samsung'dan sonra bence en iyi M.2 SSD Crucial'dır.

Hangi Samsung? Düz 980'e CS3030 bile sümüğünü atmaz örneğin. En üst modellerden konuşuyorsak PCIe 4.0'larda Kingston KC3000 ile WD Black SN850 en tepelerde yer alıyor.

Eski SATA SSD'lerde 860 EVO ile PCIe 3.0 kanadında 970 EVO Plus f/p olarak iyidirler.

Hangi Samsung? Düz 980'e CS3030 bile sümüğünü atmaz örneğin. En üst modellerden konuşuyorsak PCIe 4.0'larda Kingston KC3000 ile WD Black SN850 en tepelerde yer alıyor.

Eski SATA SSD'lerde 860 EVO ile PCIe 3.0 kanadında 970 EVO Plus f/p olarak iyidirler.
Benim yazdığım modellerden hangisini önerebilirsiniz hocam? 500GB 970 Evo Plus için 1600TL vermek istemiyorum açıkçası. Hızım gayet iyi, sadece uzun ömürlü bir depolama istiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı