MrZafer3455 Centipat Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2024 #31 recoist dedi: A21s kullanirken Releases · ponces/treble_aosp AOSP GSI'ni kullaniyordum yeni surumlerinde Magisk disinda sıkıntı yasadigimi hatirlamiyorum denemenizi oneririm. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam inceleyeceğim teşekkürler. Son olarak hangi sırayla ne yapacağımı sayarsanız sevinirim. MrZafer3455 dedi: Tamamdır hocam inceleyeceğim teşekkürler. Son olarak hangi sırayla ne yapacağımı sayarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kusura bakma önceki adam sandım seni xd. @recoist Niksi dedi: Şu an kullandığın ROM'u debloat etmek istiyorsan bilgisayarına SamFw indirip debloat edebilirsin. Hiç root/rom atma işine girme. Hatta yeni konu aç nasıl debloat edebilirim diye yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... O şekilde yaparsam geçer mi kasması falan? Son düzenleme: 6 Mayıs 2024
recoist dedi: A21s kullanirken Releases · ponces/treble_aosp AOSP GSI'ni kullaniyordum yeni surumlerinde Magisk disinda sıkıntı yasadigimi hatirlamiyorum denemenizi oneririm. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam inceleyeceğim teşekkürler. Son olarak hangi sırayla ne yapacağımı sayarsanız sevinirim. MrZafer3455 dedi: Tamamdır hocam inceleyeceğim teşekkürler. Son olarak hangi sırayla ne yapacağımı sayarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kusura bakma önceki adam sandım seni xd. @recoist Niksi dedi: Şu an kullandığın ROM'u debloat etmek istiyorsan bilgisayarına SamFw indirip debloat edebilirsin. Hiç root/rom atma işine girme. Hatta yeni konu aç nasıl debloat edebilirim diye yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... O şekilde yaparsam geçer mi kasması falan?