İmperceptible Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 2.195 Çözümler 5 Yer Marineford 9 Aralık 2023 #1 Bende A21s var yere düştü ekranı kırıldı bir süre sonra da ekranda yeşillenmeler başladı. Bugün ise telefonu yaptırdık ama bu sefer de SIM kartı okumuyor. Nedeni ne olabilir?
Bende A21s var yere düştü ekranı kırıldı bir süre sonra da ekranda yeşillenmeler başladı. Bugün ise telefonu yaptırdık ama bu sefer de SIM kartı okumuyor. Nedeni ne olabilir?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.230 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 9 Aralık 2023 #2 Anakart tam oturmamış. Olabilir geri götür.
İmperceptible Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 2.195 Çözümler 5 Yer Marineford 9 Aralık 2023 #3 Heribert Yavuz dedi: Anakart tam oturmamış. Olabilir geri götür. Genişletmek için tıkla... Hocam yuvaya ufak üfledim geri taktım çalıştı yine de teşekkür ederim
Heribert Yavuz dedi: Anakart tam oturmamış. Olabilir geri götür. Genişletmek için tıkla... Hocam yuvaya ufak üfledim geri taktım çalıştı yine de teşekkür ederim