A22 için şarj kablosu önerisi

883443

Picopat
Görseldeki prizi kullanıyorum. Normal şarj adaptörü ile bağlanmak isterdim fakat soketler dolu. USB ile bağlanıyordum fakat 4.5 senelik şarj kablosu ömrünü tamamladı gibi. Yeni bir kablo lazım, nasıl bir kablo alacağım hakkında bilgim yok. Şarj amaçlı kullanacağım, bütçem 200₺. Bir kabloya ne kadar verilir bilmediğimden 200₺ dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
15W destekleyen bir kablo yeter.

Şokda satılan 20W kablo işini görür. Max 150 TL eder minimum 110-120 civarı. Ancak bütçeniz elveriyorsa kaliteli markaların kablolarını alın derım ben.

15W destekleyen bir kablo yeter.

Data ve şarj kablosu olarak satılanlar var. Bu ikisini bir kabloda toplamak mümkün mü? Alsam sıkıntı çıkartır mı?

Bunu almayı düşünüyorumda.

Şokda satılan 20W kablo işini görür. Max 150 TL eder minimum 110-120 civarı. Ancak bütçeniz elveriyorsa kaliteli markaların kablolarını alın derım ben.

Malzeme kaliteleri çok kötü oluyor genelde. Bilindik marka geldiğini hiç görmedim fiziksel olarak.

O zaman Amazon Hepsiburada veya Trendyol'dan bakın hocam.

Spigen marka fiyatında en iyisidir.

Pardon bu:

Malzeme kalitesi nasıldır? Ben prizi portlar yukarı bakacak şekilde kullanıyorum. Uzun zaman içerisinde kaboloda kırılma, dışının soyulması gibi şeyler istemiyorum.

Bence iyi seçim marka olarak Ugreen iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…