Selam millet.
Kullanmakta olduğum Samsung Galaxy A23 5G cihazım hem çok yavaştı hem de virüs bulaştı. Cihaz çöp oldu gibi hiçbir şey yapamıyorum felaket yavaşladı. Odin ile sürüm düşürmeye çalıştığımda auth fail gibisinden bir hata veriyor. Cihaz A236U1, yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum
Selam millet.
Kullanmakta olduğum Samsung Galaxy A23 5G cihazım hem çok yavaştı hem de virüs bulaştı. Cihaz çöp oldu gibi hiçbir şey yapamıyorum felaket yavaşladı. Odin ile sürüm düşürmeye çalıştığımda auth fail gibisinden bir hata veriyor. Cihaz A236u1, yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum
Selam millet.
Kullanmakta olduğum Samsung Galaxy A23 5G cihazım hem çok yavaştı hem de virüs bulaştı. Cihaz çöp oldu gibi hiçbir şey yapamıyorum felaket yavaşladı. Odin ile sürüm düşürmeye çalıştığımda auth fail gibisinden bir hata veriyor. Cihaz A236u1, yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum
Garantisi bitti mi? Bitti ise TWRP ile Custom ROM kurabilirsin. Ya da aynı şekilde TWRP ile stock ROM kurulumu yapabilirsin.
Custom ROM için Bu videoyu;
Stock ROM için Bu videoyu izleyebilirsin.
Yerinde olsaydım Custom ROM kullanırdım, çünkü daha özgürlükçü daha kişiselleştirilebilir ve güvenlik güncellemelerini sürekli alabilecek stabil ve hafif bir yazılım kullanmış olursun.
İyi sosyaller.
Selam millet.
Garantisi bitti mi? Bitti ise TWRP ile Custom ROM kurabilirsin. Ya da aynı şekilde TWRP ile stock ROM kurulumu yapabilirsin.
Custom ROM için Bu videoyu;
Stock ROM için Bu videoyu izleyebilirsin.
Yerinde olsaydım Custom ROM kullanırdım, çünkü daha özgürlükçü daha kişiselleştirilebilir ve güvenlik güncellemelerini sürekli alabilecek stabil ve hafif bir yazılım kullanmış olursun.
İyi sosyaller.
İlk önce benimle ilgilendiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim, öncelikle cihazın garantisi vs. yok zaten yurt dışından geldi cihaz. Sürümüne eskiye düşüremiyorsam Custom ROM kursam daha iyi olur. Biraz araştıracağım Custom ROM'ları.