syazmuwahh Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 186 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #1 A23 bir telefonum var, Android 13 yaptım ama geri 12'ye dönmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2023
RKDeviants Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 182 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: İntel Core İ5 11400H Ekran Kartı: RTX 3050Tİ 16GB RAM 3200mhz Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #2 Garantisi varsa bulaşmayın derim cihazın yazılımını değiştireceğiniz için garantiniz gider. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2023
4 496718 Decapat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 116 18 Mart 2023 #3 Kullandığın yazılımdaki Bootloader sürümü ile geri döneceğin Bootloader sürümünün aynı olması lazım. Aynı değilse dönemezsiniz.
Kullandığın yazılımdaki Bootloader sürümü ile geri döneceğin Bootloader sürümünün aynı olması lazım. Aynı değilse dönemezsiniz.
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.870 Makaleler 3 Çözümler 35 18 Mart 2023 #4 Eski sürümü tekrardan flashlamak zorundasınız, bu da garantinizi bozmanızı gerektirir ve tüm verileriniz silinir.
Eski sürümü tekrardan flashlamak zorundasınız, bu da garantinizi bozmanızı gerektirir ve tüm verileriniz silinir.
4 496718 Decapat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 116 18 Mart 2023 #5 codefl0w dedi: Eski sürümü tekrardan flashlamak zorundasınız, bu da garantinizi bozmanızı gerektirir ve tüm verileriniz silinir. Genişletmek için tıkla... Garanti bozmaz.
codefl0w dedi: Eski sürümü tekrardan flashlamak zorundasınız, bu da garantinizi bozmanızı gerektirir ve tüm verileriniz silinir. Genişletmek için tıkla... Garanti bozmaz.
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.870 Makaleler 3 Çözümler 35 18 Mart 2023 #6 496718 dedi: Garanti bozmaz. Genişletmek için tıkla... Bootloader kilidinizi açmadan eski sürüme dönme konusunda başarılar
496718 dedi: Garanti bozmaz. Genişletmek için tıkla... Bootloader kilidinizi açmadan eski sürüme dönme konusunda başarılar
syazmuwahh Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 186 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #7 RKDeviants dedi: Garantisi varsa bulaşmayın derim cihazın yazılımını değiştireceğiniz için garantiniz gider. Genişletmek için tıkla... codefl0w dedi: Eski sürümü tekrardan flashlamak zorundasınız, bu da garantinizi bozmanızı gerektirir ve tüm verileriniz silinir. Genişletmek için tıkla... Garanti çokta sıkıntı olmaz cihaza zarar vermez ise nasıl yapacağımı anlatır mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2023
RKDeviants dedi: Garantisi varsa bulaşmayın derim cihazın yazılımını değiştireceğiniz için garantiniz gider. Genişletmek için tıkla... codefl0w dedi: Eski sürümü tekrardan flashlamak zorundasınız, bu da garantinizi bozmanızı gerektirir ve tüm verileriniz silinir. Genişletmek için tıkla... Garanti çokta sıkıntı olmaz cihaza zarar vermez ise nasıl yapacağımı anlatır mısınız?
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.870 Makaleler 3 Çözümler 35 18 Mart 2023 #8 syazmuwahh dedi: Garanti çokta sıkıntı olmaz cihaza zarar vermez ise nasıl yapacağımı anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Bootloader kilidinizi açın, sonra stock ROM indirip Odin ile flashlayın.
syazmuwahh dedi: Garanti çokta sıkıntı olmaz cihaza zarar vermez ise nasıl yapacağımı anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Bootloader kilidinizi açın, sonra stock ROM indirip Odin ile flashlayın.
syazmuwahh Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 186 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #9 codefl0w dedi: Bootloader kilidinizi açın, sonra stock ROM indirip Odin ile flashlayın. Genişletmek için tıkla... Son bir sorum olacak başka bir konuda gördüm bootlader kilidi heri kapanıyormuş böylece garanti kapsamına giriyormus bu dogru mu?
codefl0w dedi: Bootloader kilidinizi açın, sonra stock ROM indirip Odin ile flashlayın. Genişletmek için tıkla... Son bir sorum olacak başka bir konuda gördüm bootlader kilidi heri kapanıyormuş böylece garanti kapsamına giriyormus bu dogru mu?
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.870 Makaleler 3 Çözümler 35 19 Mart 2023 #10 syazmuwahh dedi: Son bir sorum olacak başka bir konuda gördüm bootlader kilidi heri kapanıyormuş böylece garanti kapsamına giriyormus bu dogru mu? Genişletmek için tıkla... Genelde tespit edilebiliyor, edilmezse garantinizden yararlanmaya devam edersiniz.
syazmuwahh dedi: Son bir sorum olacak başka bir konuda gördüm bootlader kilidi heri kapanıyormuş böylece garanti kapsamına giriyormus bu dogru mu? Genişletmek için tıkla... Genelde tespit edilebiliyor, edilmezse garantinizden yararlanmaya devam edersiniz.