syazmuwahh Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 186 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #11 codefl0w dedi: Bootloader kilidinizi açın, sonra stock ROM indirip Odin ile flashlayın. Genişletmek için tıkla... Bit degeri uyuşmazlıgı yok mu?
codefl0w dedi: Bootloader kilidinizi açın, sonra stock ROM indirip Odin ile flashlayın. Genişletmek için tıkla... Bit degeri uyuşmazlıgı yok mu?
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.870 Makaleler 3 Çözümler 35 10 Mayıs 2023 #12 syazmuwahh dedi: Bit degeri uyuşmazlıgı yok mu? Genişletmek için tıkla... Ben sorun yaşamamıştım. Tabi sağlama almak için TWRP atmak en mantıklısı.
syazmuwahh dedi: Bit degeri uyuşmazlıgı yok mu? Genişletmek için tıkla... Ben sorun yaşamamıştım. Tabi sağlama almak için TWRP atmak en mantıklısı.
syazmuwahh Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 186 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #13 codefl0w dedi: Ben sorun yaşamamıştım. Tabi sağlama almak için TWRP atmak en mantıklısı. Genişletmek için tıkla... Telefonuma uygun twrp yok
codefl0w dedi: Ben sorun yaşamamıştım. Tabi sağlama almak için TWRP atmak en mantıklısı. Genişletmek için tıkla... Telefonuma uygun twrp yok