Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.035 Makaleler 3 Çözümler 12 29 Kasım 2023 #1 Işıkta renk değiştiriyor bir kısmı. Arkadaşlarıma sordum bazısı AMOLED yanığı bazısı da koruyucuda hava kalmıştır dedi. Telefonu sıfır olarak cuma günü D&R'dan sıfır kutu aldım. İz pazartesi sabahı oluştu. Öncesinde böyle bir sorun yoktu. Dosya Ekleri IMG_2428.jpeg 87 KB · Görüntüleme: 28 Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2023
Işıkta renk değiştiriyor bir kısmı. Arkadaşlarıma sordum bazısı AMOLED yanığı bazısı da koruyucuda hava kalmıştır dedi. Telefonu sıfır olarak cuma günü D&R'dan sıfır kutu aldım. İz pazartesi sabahı oluştu. Öncesinde böyle bir sorun yoktu.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.176 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 29 Kasım 2023 #2 Ekran koruyucu hava yapmış.
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.035 Makaleler 3 Çözümler 12 29 Kasım 2023 #3 Heribert Yavuz dedi: Ekran koruyucu hava yapmış. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz hocam? Taktıktan 3 gün sonra oluştu. Ayrıca elimle bastırmama rağmen oynamıyor. Eğer hava yapmışsa telefona zararı dokunur mu?
Heribert Yavuz dedi: Ekran koruyucu hava yapmış. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz hocam? Taktıktan 3 gün sonra oluştu. Ayrıca elimle bastırmama rağmen oynamıyor. Eğer hava yapmışsa telefona zararı dokunur mu?