Telefonum A24 Instagram'da görüntülü konuşurken cihaz çok ısınıyor 15 dk konuşuyorum 45 dereceyi görüyor. Telefonu alalı 4 gün oluyor Instagram'da oluyor bu, tek WhatsApp'ta olmuyor. Yanlış bir şeyler mi yapıyorum bilmiyorum arkada açık uygulamadam bırakmıyorum ve kılıfı çıkarıyorum. Instagram'ın optimzasyon sorunu mu var?
Telefonum A24 Instagram'da görüntülü konuşurken cihaz çok ısınıyor 15 dk konuşuyorum 45 dereceyi görüyor. Telefonu alalı 4 gün oluyor Instagram'da oluyor bu, tek WhatsApp'ta olmuyor. Yanlış bir şeyler mi yapıyorum bilmiyorum arkada açık uygulamadam bırakmıyorum ve kılıfı çıkarıyorum. Instagram'ın optimzasyon sorunu mu var?
ben de bugün a24 aldım da şu an telefon çok ısınıyor. yani kullanmadığım zaman da ısınıyor. şimdi şarja taktım güncelleme yapıyor da telefon geldiğinde de kutusu sıcaktı. sizde böyle bir problem oldu mu?
Ben de bugün A24 aldım da şu an telefon çok ısınıyor. Yani kullanmadığım zaman da ısınıyor. Şimdi şarja taktım güncelleme yapıyor da telefon geldiğinde de kutusu sıcaktı. Sizde böyle bir problem oldu mu?
Sıfır aldım. İnternette bir mağazadan aldım. Bayağı bir kişi de almıştı. Yorumlar da bayağı olumluydu. Samsung Türkiye garantili cihaz. Çok heyecanlanmıştım geldiğinde ama niye bu kadar ısınıyor anlamadım. İnşallah düzelir ya. Bir önerin var mı senin?
Sıfır aldım. İnternette bir mağazadan aldım. Bayağı bir kişi de almıştı. Yorumlar da bayağı olumluydu. Samsung Türkiye garantili cihaz. Çok heyecanlanmıştım geldiğinde ama niye bu kadar ısınıyor anlamadım. İnşallah düzelir ya. Bir önerin var mı senin?
Ben de sıfır gibi aldım kullanmadığım zamanlari ısınma yok sen de tamamen sıfırla tekrardan kur veya tüm güncellemeleri yapsın telefon bir de sonra denen sıfirlamadan, bir de öyle dene he bu de alalı kac gun oldu acaba.