A24 vs A34

mestes

Decapat
Daha fazla  
Telefon alacağım. Telefondan beklentilerim kasmaması, şarjının günü çıkarması. Oyun oynamıyorum sadece mesajlaşma ve sosyal medya uygulamaları için kullanacağım, kamerası bile kritik değil. Donmayacak, kasmayacak ne önerirsiniz?

A24 ile A34 arasında 3K fark var. Sizce beklentilerimi düşününce hangisi daha mantıklı? Farklı önerilere de açığım.

Hocam kamerası kritik değilse M serisinin bataryası daha iyi diye biliyorum samsunglarda, (yanlışım varsa düzeltin) onun dışında A34 kullanıyorum, %100 şarj bir gün götürüyor beni. (120 hz den feragat ederseniz daha çok götürür)

@mestes A serisinde ne kadar yukselirseniz o kadar geç donmaya başlar. A34 bakmaya çalışın.

@mestes A serisinde ne kadar yukselirseniz o kadar geç donmaya başlar. A34 bakmaya çalışın.
3k farka değer mi dersiniz?

a34 hiç donuyor mu?

İkisi arasından A34 daha iyidir. Hem işlemcisi sizi yarı yolda bırakmaz, kamera konusu ise iki telefonda başa baş diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…