iXWight Centipat Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 84 4 Temmuz 2024 #1 Samsung A25 5G PES gibi oyunlar için yani hafif oyunlar için ve günlük kullanım için alınır mı?
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.224 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #2 iXWight dedi: Samsung A25 5G PES gibi oyunlar için yani hafif oyunlar için ve günlük kullanım için alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır, yurt dışı cihaz düşünürsen daha güzel cihazlar düşer
iXWight dedi: Samsung A25 5G PES gibi oyunlar için yani hafif oyunlar için ve günlük kullanım için alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır, yurt dışı cihaz düşünürsen daha güzel cihazlar düşer
Rankout Hectopat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 1.055 Çözümler 1 Yer Giresun/Merkez Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem askıda :) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci... 4 Temmuz 2024 #3 iXWight dedi: Samsung A25 5G PES gibi oyunlar için yani hafif oyunlar için ve günlük kullanım için alınır mı? Genişletmek için tıkla... A34 kullanıyorum biraz fazla ısınıyor gibime geliyor tek problem o, aşağı yukarı kafanızda bir fikir oluşur bu dediğimden.
iXWight dedi: Samsung A25 5G PES gibi oyunlar için yani hafif oyunlar için ve günlük kullanım için alınır mı? Genişletmek için tıkla... A34 kullanıyorum biraz fazla ısınıyor gibime geliyor tek problem o, aşağı yukarı kafanızda bir fikir oluşur bu dediğimden.
iXWight Centipat Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 84 4 Temmuz 2024 #4 Rankout dedi: A34 kullanıyorum biraz fazla ısınıyor gibime geliyor tek problem O, aşağı yukarı kafanızda bir fikir oluşur bu dediğimden. Genişletmek için tıkla... Yani A25 alınır mı?
Rankout dedi: A34 kullanıyorum biraz fazla ısınıyor gibime geliyor tek problem O, aşağı yukarı kafanızda bir fikir oluşur bu dediğimden. Genişletmek için tıkla... Yani A25 alınır mı?
Rankout Hectopat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 1.055 Çözümler 1 Yer Giresun/Merkez Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem askıda :) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci... 4 Temmuz 2024 #5 iXWight dedi: Yani A25 alınır mı? Genişletmek için tıkla... Isı işi biraz sıkıntılı ancak kullanım amacınız göz önüne alınınca güzel cihaz
iXWight dedi: Yani A25 alınır mı? Genişletmek için tıkla... Isı işi biraz sıkıntılı ancak kullanım amacınız göz önüne alınınca güzel cihaz
M Merfrak Decipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 1.480 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #6 iXWight dedi: Yani A25 alınır mı? Genişletmek için tıkla... Ablam A24 kullanıyor. Oyun, kamera, performans batarya her şeyinden çok memnun.
iXWight dedi: Yani A25 alınır mı? Genişletmek için tıkla... Ablam A24 kullanıyor. Oyun, kamera, performans batarya her şeyinden çok memnun.
Enes Ç.06GB Picopat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #7 iXWight dedi: Samsung A25 5G pes gibi oyunlar için yani hafif oyunlar için ve günlük kullanım için alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır bayağı güzel ben de A25 aldım ve memnunum. Oyunları oynarken de bir sorun yaşamadım. Daha birçok güzel özelliği de var.
iXWight dedi: Samsung A25 5G pes gibi oyunlar için yani hafif oyunlar için ve günlük kullanım için alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır bayağı güzel ben de A25 aldım ve memnunum. Oyunları oynarken de bir sorun yaşamadım. Daha birçok güzel özelliği de var.
QNUR7 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 122 Daha fazla Sistem Özellikleri Msi ventus 2x 4070 SUPER Ryzen 5 7500f Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #8 A73 al.