Custom ROM A25 5G performans modülü önerisi

Leooobabpr

Femtopat
Daha fazla  
Telefonum A25 5G performans modülü arıyorum. MLBB oynuyorum. Ne tür Magisk modülü önerirsiniz? Bir de eski Magisk modüllerini nasıl tespit ederim, kalıcı silerim?

Cihazın performansa artışına yarayacak oyundaki performans artışını sağlamak daha akıcı bir şekilde oyun oynayabilmek sınırları zorlayabilmek.

Nereden indiririm hocam link atar mısın?

Rvkernel Manager: GitHub - Rve27/RvKernel-Manager: Material 3 Expressive Design Kernel Manager for Android 12+
Encore tweaks: GitHub - Rem01Gaming/encore: Special performance module for your device

Encore tweaks daha basit arayüzü ve sade seçenekli, rvkernel Manager daha gelişmiş ve başta biraz karmaşık gelebilir. Rvkernel Manager'in kendi uygulaması var encore Tweaks'ı MagisK'den çalıştırıyorsunuz. Uygulama kısayolu yok diyeyim Encore'nin ama ikisini birden kurmanıza gerek yok birini seçin. Ek olarak iunlocker adında bir program ile oyunlarda FPS kilidi kaldırılıyordu. 60 FPS üstü alamıyorsanız denemenizi öneririm.

Rvkernel Manager: GitHub - Rve27/RvKernel-Manager: Material 3 Expressive Design Kernel Manager for Android 12+
Encore tweaks: GitHub - Rem01Gaming/encore: Special performance module for your device

Encore tweaks daha basit arayüzü ve sade seçenekli, rvkernel Manager daha gelişmiş ve başta biraz karmaşık gelebilir. Rvkernel Manager'in kendi uygulaması var encore Tweaks'ı Magisk'den çalıştırıyorsunuz. Uygulama kısayolu yok diyeyim Encore'nin ama ikisini birden kurmanıza gerek yok birini seçin. Ek olarak iunlocker adında bir program ile oyunlarda FPS kilidi kaldırılıyordu. 60 FPS üstü alamıyorsanız denemenizi öneririm.

Encore ve rvkerneli birlikte kurmayalım mı?

Bir de hocam benim hep performansta dalgalanmalar oluyor ne yapmalıyım Magisk modülü var mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250824_194313.jpg
    Screenshot_20250824_194313.jpg
    76,5 KB · Görüntüleme: 19
Encore ve rvkerneli birlikte kurmayalım mı?

Bir de hocam benim hep performansta dalgalanmalar oluyor ne yapmalıyım Magisk modülü var mı?

İkisi de aynı tür program zaten, herhangi birini kurup performans ayarlarını yapmanız yeter.
Stok ROM'da ötürü performansınızda dalgalanmalar olması normaldir. Custom ROM atarak çözersiniz genelde. Custom ROM'larda hem FPS kilidi kaldırma, hem de termal profiller var. Oyun oynarken ısınınca cihazın FPS ve performansını düşürmüyor böylece. Ancak doğal olarak daha çok şarj tüketebiliyor. Custom ROM ve bu dediklerimle ben şu anda ikinci eli 3 bin liraya satılan telefonumla çoğu oyunda sabit 120 FPS alıyorum.

İkisi de aynı tür program zaten, herhangi birini kurup performans ayarlarını yapmanız yeter.
Stok ROM'da ötürü performansınızda dalgalanmalar olması normaldir. Custom ROM atarak çözersiniz genelde. Custom ROM'larda hem FPS kilidi kaldırma, hem de termal profiller var. Oyun oynarken ısınınca cihazın FPS ve performansını düşürmüyor böylece. Ancak doğal olarak daha çok şarj tüketebiliyor. Custom ROM ve bu dediklerimle ben şu anda ikinci eli 3 bin liraya satılan telefonumla çoğu oyunda sabit 120 FPS alıyorum.

Custom ROM yapmak zor mudur ve nasıl öğrenirim yardımcı olur musun?

Custom ROM yapmak zor mudur ve nasıl öğrenirim yardımcı olur musun?

Yeni Samsung cihazlar hakkında bilgim yok maalesef, internetten araştırabilirsiniz ancak garantiniz devam ediyorsa yapmanızı önermem. Custom ROM aterken olası bozulma durumunda garanti kapsamına girmiyor ve cihazı kilitleme ihtimaliniz var. Yapmadan önce iyice düşünüp araştırın.

Yeni Samsung cihazlar hakkında bilgim yok maalesef, internetten araştırabilirsiniz ancak garantiniz devam ediyorsa yapmanızı önermem. Custom ROM aterken olası bozulma durumunda garanti kapsamına girmiyor ve cihazı kilitleme ihtimaliniz var. Yapmadan önce iyice düşünüp araştırın.

Stock ROM yapınca garantinin gittiğini biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı