Leooobabpr Femtopat Katılım 10 Ağustos 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2025 #1 Merhaba, A25 5G için Custom ROM yapmama yardımcı olur musunuz? Stock ROM var cihazda. En son performansta çalışmasını istiyorum.
Merhaba, A25 5G için Custom ROM yapmama yardımcı olur musunuz? Stock ROM var cihazda. En son performansta çalışmasını istiyorum.
efebilgin07 Centipat Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 249 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:18 #2 Cihazın bootloader kilidi açık mı?
Leooobabpr Femtopat Katılım 10 Ağustos 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:19 #3 efebilgin07 dedi: Cihazın bootloader kilidi açık mı? Genişletmek için tıkla... Kilidi açıkta ben rootunu sildim cihazın y rootsuz şu an cihaz.
efebilgin07 dedi: Cihazın bootloader kilidi açık mı? Genişletmek için tıkla... Kilidi açıkta ben rootunu sildim cihazın y rootsuz şu an cihaz.
efebilgin07 Centipat Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 249 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:27 #4 efebilgin07 dedi: Cihazın bootloader kilidi açık mı? Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef cihazınız için Custom ROM bulamadım. Sanırım cihazınız için Custom ROM yok.
efebilgin07 dedi: Cihazın bootloader kilidi açık mı? Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef cihazınız için Custom ROM bulamadım. Sanırım cihazınız için Custom ROM yok.