N Nunes Femtopat Katılım 30 Eylül 2025 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 18:37 #1 Anneme A26 almaya karar verdim. Alınır mı? Alternatif var mı veya beklemeli miyim? Sosyal medya için kullanacak, pili iyi gitsin.
Anneme A26 almaya karar verdim. Alınır mı? Alternatif var mı veya beklemeli miyim? Sosyal medya için kullanacak, pili iyi gitsin.
Waldeq Centipat Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 18:43 #2 Bütçe ne hocam.
nekope Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 1.398 Çözümler 23 Salı 18:45 #3 Biraz yükselip A36 çok daha iyi olur.
N Nunes Femtopat Katılım 30 Eylül 2025 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 18:46 #4 nekope dedi: Biraz yükselip A36 çok daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Ne kadar fark var ki arada üstadım? Yani oyun vs oynamayacak. Waldeq dedi: Bütçe ne hocam. Genişletmek için tıkla... 14 bin ayırdım.
nekope dedi: Biraz yükselip A36 çok daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Ne kadar fark var ki arada üstadım? Yani oyun vs oynamayacak. Waldeq dedi: Bütçe ne hocam. Genişletmek için tıkla... 14 bin ayırdım.
nekope Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 1.398 Çözümler 23 Salı 18:49 #5 Nunes dedi: Ne kadar fark var ki arada üstadım? Yani oyun vs oynamayacak. Genişletmek için tıkla... A36 snapdragon işlemcili, daha uzun ömürlü ve daha iyi performanslı olur. Oyun oynamasa bile fark bu kadar düşükken A36 almak çok daha iyi bir seçimdir, zorlamıyorsa A36 yönelin.
Nunes dedi: Ne kadar fark var ki arada üstadım? Yani oyun vs oynamayacak. Genişletmek için tıkla... A36 snapdragon işlemcili, daha uzun ömürlü ve daha iyi performanslı olur. Oyun oynamasa bile fark bu kadar düşükken A36 almak çok daha iyi bir seçimdir, zorlamıyorsa A36 yönelin.
Waldeq Centipat Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 18:50 #6 Nunes dedi: Ne kadar fark var ki arada üstadım? Yani oyun vs oynamayacak. 14 bin ayırdım. Genişletmek için tıkla... Tecno önerimi hocam bende babama almıştım memnun gayet.
Nunes dedi: Ne kadar fark var ki arada üstadım? Yani oyun vs oynamayacak. 14 bin ayırdım. Genişletmek için tıkla... Tecno önerimi hocam bende babama almıştım memnun gayet.