A3 mü Tiguan mı?

WickedMonarch

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba 2021 Tiguan'ım var. Araç çok güzel çok da memnunum fakat biraz da Audi'ye binmek istiyorum. Hemen hemen fiyatları yakın olan 2021-23 Audi A3 araçla değiştirmeye değer mi, ne dersiniz?

Arkadaşlar merhaba 2021 Tiguan'ım var. Araç çok güzel çok da memnunum fakat biraz da Audi'ye binmek istiyorum. Hemen hemen fiyatları yakın olan 2021-23 Audi A3 araçla değiştirmeye değer mi, ne dersiniz?

A3'e geçerseniz performans olarak sadece %10-%20'lik fark yaşarsınız. Aman aman performans değerleri yakalayamazsınız.
A3'e geçerseniz konfordan ödün vereceksiniz. Tiguan, süspansiyon ve yükseklik farkından sebep daha konforlu bir araç.

Evet doğru söylüyosunuz fakat A3 hem iç doluluk olarak hem de tasarım olarak daha fazla hoşuma gidiyor. Performansından yana bir sıkıntı yok.1.5 TSI 150 beygir bana yeterli geliyor zaten ama İstanbul gibi yerde çok uzun yol yapmayan birisi olarak A3 istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Biri C segment SUV, biri C segment sedan veya hatchback araba. SUV her zaman daha konforludur eğer Audi'ye geçmek istiyorum derseniz D segment modellerin aşağısına bence bakmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı