Os_man
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda HP C4380 model yazıcımın kağıt çekme sorunu ortaya çıktı. 7-8 senelik makine tabi, ömrünü tamamladı sanırım. Tarayıcı ve kopyalayıcı + wifi özellikleri vardı ve odamda da biraz estetik duruyordu açıkçası, bu yüzden baya seviyordum makineyi 
Şimdi yeni bir yazıcı bakıyorum, bütçe henüz kesin değil çünkü öğrenci işi geçici bir şey de bakabilirim, iki sene sonra ofiste kullanabileceğim bir şey de bakabilirim, bu uygun fiyata A3 makine bulabilmeme bağlı.
Baktığım iki tip yazıcı var,
1-)C4380 (A4 yazıcı+tarayıcı ve WiFi) gibi günlük işlerimde beni fotokopiciye gitmekten kurtaracak, yalnızca evimde kullanabileceğim böyle şirin bir makine
. Bu tip yazıcılar her yerde var ve fiyatı 130TL'ye kadar inebiliyor.
2-)A3 kapasitesi olan yine aynı özelliklerde en uygun bütçeli yazıcı bakıyorum.
Herhangi birisi için tavsiyeleriniz varsa bilmek isterim, saygılar.
Şimdi yeni bir yazıcı bakıyorum, bütçe henüz kesin değil çünkü öğrenci işi geçici bir şey de bakabilirim, iki sene sonra ofiste kullanabileceğim bir şey de bakabilirim, bu uygun fiyata A3 makine bulabilmeme bağlı.
Baktığım iki tip yazıcı var,
1-)C4380 (A4 yazıcı+tarayıcı ve WiFi) gibi günlük işlerimde beni fotokopiciye gitmekten kurtaracak, yalnızca evimde kullanabileceğim böyle şirin bir makine
2-)A3 kapasitesi olan yine aynı özelliklerde en uygun bütçeli yazıcı bakıyorum.
Herhangi birisi için tavsiyeleriniz varsa bilmek isterim, saygılar.