A32 AMOLED yanığı oldu

Hank J Wimbleton

Hectopat
Bilen bilir. En büyük korkumdu bu AMOLED yanığı. Bugün var mı yok mu diye servise götürecektim ondan telefonu sıfırladım servise götürdüm sadece beyaz eşyalara baktıklarını söylediler. Bende verileri geri yüklerken telefona ekran açık kaldı ve navigasyon çubuğunun izi çıktı. Ne yapabilirim? Garanti devam ediyor.

Garantisi varsa garantiye verin tabii ki. Ücretsiz değişim yaparlar. Ekranı değiştirmişken bataryayı da değiştirirler. Siz yine de söyleyin.

444 7 711 bu numarayı arayarak garanti süreci hakkında bilgi alın bence en iyisi.

@Hank J Wimbleton maalesef saat 8 veya 10'da kapanıyor olması lazım. Yarın saat sabah 9'dan sonra arayın.

@Hank J Wimbleton maalesef saat 8 veya 10'da kapanıyor olması lazım. Yarın saat sabah 9'dan sonra arayın.
Nasıl olacak ben sorunumu söyleyince onlar cihazı isteyecekler değil mi kontrol için. Yani kargo şirketi ve numarası falan vericekler ben de o kargo şirketinin dükkanına gidip numarayı söyleyeceğim değil mi?

Nasıl olacak ben sorunumu söyleyince onlar cihazı isteyecekler değil mi kontrol için. Yani kargo şirketi ve numarası falan vericekler ben de o kargo şirketinin dükkanına gidip numarayı söyleyeceğim değil mi?
Aynen öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…