A32 vs Oppo A74

Bütçe
4750

Torresxx

Centipat
Kamerayı nadir kullanırım ama Oppo'nun kamerasını pek beğenmedim. Hız ve kamera olarak Samsung'un çok farkı var mı?
Samsung yaklaşık 1000 lira daha pahalı almaya değer mi?
Başka telefon önermeyin, bu ikisini karşılaştırır mısınız?

Ablama A32 aldık ve hem kamerasından hem ekranından hem de pil ve genel performansından memnun. Kendim de M21 kullanıyorum, ondan da memnunum. Tek keşke dediğim nokta 90Hz ekranı olmaması.

A74'ü bende düşünüyordum ama incelemesini izlediğimde vazgeçtim. Malzeme kalitesi ve ekranı pek hoşuma gitmedi. Ablamda Galaxy A32 var ve fiyatına göre gerçekten çok güzel. Kamera pil ve performans olarak sizi mutlu edecektir.

Bütçeniz 4750 biraz daha birikim yapıp 5300'e M52 öneririm.

Bütçeniz 4750 biraz daha birikim yapıp 5300'e M52 öneririm.
Hocam mantıklı dediğiniz ama arkadaş konunun başında da belirtmiş sadece ikisini karşılaştırıp öneri vermeyin diye. Yoksa bende aynı fikirdeyim.

Note 10S daha iyidir. Söylediğiniz iki telefonu karşılaştırmak için kriterlerinizi söylememiz lazım ki arada 1000 TL fark var ben size A32 daha iyi derim lakin fiyatına değer mi derseniz bu fiyata Note 10S öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…