A320 AM4 soket anakart işlemci yuvası kırıldı

Alper Deniz

Femtopat
Daha fazla  
Yeni sistem topladım A320 anakart aldım montajı her şeyi yaptım sistem çalışmadı güç kaynağı ya da ekran kartından olduğunu düşündüm yani bilgisayar çalışıyor fakat ekranı vermiyordu ama anakartımın soketi AM4 soket kırıldı bende komple kırıp işlemciyi fanla sabitledim kasanın açılmama problemi bu olabilir mi? AM4 soket yuvası mandal hiçbir şey yok şu an.

burdaki plastik parça yok yani

Dosya Ekleri

• IMG_0590.png
    IMG_0590.png
    671,1 KB · Görüntüleme: 61
Fotograf atabilir misin ne yaptigini merak ettim.

Söküp atayım ama şöyle anlatayım ilk defa AMD kullandım Intel gibi kapak açılmasını bekliyordum mandalı biraz fazla yukarı çekip plastiği kırdım biraz sonra mandal yerinden çıktı falan hiçbir şey yok yani şu an fan tutuyor işlemciyi.

Yani CPU kirmizi yanmasini beklerdim en kotu. Anakarta guc gittigine emin miyiz? Ek olarak fanla sabitleyememissindir o kenardaki aparatlar sabit ve temasli olmasinj sagliyor. Kirildi diyosun. Alternatif olarak “cpu bracket” diye bir parca satiliyor. Islemciyi onunla monte edersen muhtemelen calisir. Baska bir sorununun olmadigini varsayiyorum. Pinlere zarar gelmediyse vs.

Yani CPU kirmizi yanmasini beklerdim en kotu. Anakarta guc gittigine emin miyiz? Ek olarak fanla sabitleyememissindir o kenardaki aparatlar sabit ve temasli olmasinj sagliyor. Kirildi diyosun. Alternatif olarak “cpu bracket” diye bir parca satiliyor. Islemciyi onunla monte edersen muhtemelen calisir. Baska bir sorununun olmadigini varsayiyorum. Pinlere zarar gelmediyse vs.

Pinler sağlam tek tek baktım bir problem gözükmüyor bğtün parçaları söküp naşka bilgisayarda tek tek çalıştığına bakmayı düşğnüyorum gerek var mı sence.

Hocam bir de bracket ayakları takılıydı ama bracket yoktu ve bunun çalışma sistemini bilmiyorum fanı nasıl bağlıyoruz falan.

bracket varnış hocam ama bağlı değildi bunu nasıl kullanıyoruz

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı