Çözüldü A320 anakart herhangi bir soruna yol açar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Oyun esnasında kapanma gibi şeylere sebep olmaz ben A320 anakart ile R5 2600 kullanıyorum mesela herhangi bir sorun çıkarmıyor.

Tek eksi sayabileceğim şey RAM'leri XMP ile kullanınca mavi ekran vermesi bilgisayarın. El ile ayarlayınca sorun olmuyor. Bu MSI A320M PRO VH Plus da böyle fakat bu sizde farklı olabilir.
O.C yapamazsınız. Yazılım konusunda çoğu B450'den kötüler. Soğutma desen kötü VRAM yapısı kötü. 50TL kâr yapacağım diye almayın A320 eskiden 300TL idi alınırdı düşük bütçeye ama artık B450'ler ile aynı fiyattalar neredeyse.

O.C yapamazsınız. Yazılım konusunda çoğu B450'den kötüler. Soğutma desen kötü VRAM yapısı kötü. 50TL kâr yapacağım diye almayın A320 eskiden 300TL idi alınırdı düşük bütçeye ama artık B450'ler ile aynı fiyattalar neredeyse.
FPS Konusunda?

Çok uyguna bulunmadığı sürece alınmasının bir mantığı yok çünkü B450'li Chipsett'li anakartlar ile aynı fiyattalar.

Üstte de söylenildiği gibi Overclock yapamazsınız, yeni işlemcileri desteklemeyebilirler fakat oyun konusunda bir sıkıntı çıkmayacaktır. Mesela herhangi bir A320'den Gigabyte B450M S2H'ye geçmeye değmeyecektir. Üst düzey bir anakart alıncaksa geçilebilir ama.

Oyun esnasında kapanma gibi şeylere sebep olmaz ben A320 anakart ile R5 2600 kullanıyorum mesela herhangi bir sorun çıkarmıyor.

Tek eksi sayabileceğim şey RAM'leri XMP ile kullanınca mavi ekran vermesi bilgisayarın. El ile ayarlayınca sorun olmuyor. Bu MSI A320M PRO VH Plus da böyle fakat bu sizde farklı olabilir.

Çözüm

Tek eksi diyebileceğim şey RAM'leri XMP ile kullanınca mavi ekran vermesi bilgisayarın. El ile ayarlamak gerekiyor fakat bu bende böyle. Sizde farklı olabilir.
Tamam cevabı aldım sizden. Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı