A320 anakartta 5700X'e overclock yapılır mı?

handaq

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 gb rıpjaws 32000 mhz
Ekran kartı
gigabyte rtx 2060
Anakart
msi a320m-apro
İşlemci
ryzen 7 5700x
Merhaba arkadaşlar MSI A320M-A Pro anakartım var BIOS sürümü güncel. Şu an Ryzen 7 5700X işlemcim ve Gigabyte RTX 2060 ekran kartım var. Termal macunum yeni. Sıvı soğutma olarak coole rmaster ML240 l var. Oyunlarda performansı tam alamadığımı düşünüyorum. FC 25 60 FPS sabit oynayamıyorum sürekli donmalar kasmalar. Bu sisteme BIOS üzerinden nasıl OC yaparım? Bilgilerinize ihtiyacım var.

Anakartiniz uyumlu degil a modelli kartlar OC desteklemiyor. Yeni cikan bir oyun oldugu için optimizasyon sıkıntısı vardir yine buyuk ihtimalle.

Bu sistemde FC 25 donmaması gerekiyor optimizasyon veya ekran kartı VRAM kaynaklı olabilir. Ancak kesinlikle işlemci nedenli değil.

Anakartınız zaten o işlemciyi ucu ucuna besliyor, ki zaten A320 anakartlarda OC desteği yok, minimum B350 anakart lazım OC için.

Anakartınız OC desteklemiyor ve oyunlardaki performansınız işlemciyle alakalı değil, ekran kartınızın max kapasitesi o kadar zaten ve FC 25 optimizasyon özürlü bir oyun. FC 24'te de aynı özürlülük vardı. Ayarları düşüğe veya ortaya çekin, saç teli varsada kapatın.

5700X i neden oc yapmak istiyorsunuz zaten güçlü bir işlemci ,artık yeni işlemcileri oc yapmak mantıksız undervolt deseniz tamamda çok daha fazla güç harcayıp ısınması cabası bir tık yüksek performans almak bence değersiz yinede siz bilirsiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…