Arda yoruk Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #1 A320 Pro E anakart ile Ryzen 5 3600 ile sorunsuz şekilde bilgisayar çalışır mı?
KS KS Arda yoruk Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #11 AntenOS dedi: Tanıdığınız birinin elinde Ryzen 3000 serisinden bir işlemci var ise ona gidip BIOS güncelletebilirsiniz. Daha sonra sorunsuz kullanırsınız R5 3600 ile. Genişletmek için tıkla... Maalesef yok ki tanıdıgım birisinde de bilgisayarcılar güncelleyemez mi? Artı 0 Eksi
AntenOS dedi: Tanıdığınız birinin elinde Ryzen 3000 serisinden bir işlemci var ise ona gidip BIOS güncelletebilirsiniz. Daha sonra sorunsuz kullanırsınız R5 3600 ile. Genişletmek için tıkla... Maalesef yok ki tanıdıgım birisinde de bilgisayarcılar güncelleyemez mi?
A AntenOS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 3.039 Makaleler 2 Çözümler 8 20 Nisan 2021 #12 Arda yoruk dedi: Maalesef yok ki tanıdıgım birisinde de bilgisayarcılar güncelleyemez mi? Genişletmek için tıkla... Elinde var ise 1. ve 2. nesil Ryzen işlemci günceller. Yüksek ihtimalle vardır güncelleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Arda yoruk dedi: Maalesef yok ki tanıdıgım birisinde de bilgisayarcılar güncelleyemez mi? Genişletmek için tıkla... Elinde var ise 1. ve 2. nesil Ryzen işlemci günceller. Yüksek ihtimalle vardır güncelleyebilirsiniz.
KS KS Arda yoruk Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #13 eyupensar98 dedi: Telefondan veya başka bir cihazdan anakartının BIOS driverini bir USB belleğe yükle, sonrasında BIOS güncelleme kurulumunu yap. Genişletmek için tıkla... USB belleğe yükle dedigin yere kadar her şeyi yaptim fakat Ryzen 5 3600 ile BIOS'a giremiyorum girsem güncelleyeceğim BIOS'u ama giremiyorum. Artı 1 Eksi
eyupensar98 dedi: Telefondan veya başka bir cihazdan anakartının BIOS driverini bir USB belleğe yükle, sonrasında BIOS güncelleme kurulumunu yap. Genişletmek için tıkla... USB belleğe yükle dedigin yere kadar her şeyi yaptim fakat Ryzen 5 3600 ile BIOS'a giremiyorum girsem güncelleyeceğim BIOS'u ama giremiyorum.
eyupensar98 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 1.594 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 20 Nisan 2021 #14 Arda yoruk dedi: Maalesef yok ki tanıdıgım birisinde de bilgisayarcılar güncelleyemez mi? Genişletmek için tıkla... Adama söyle şu BIOS'un dosyasını USB belleğime at diye. Artı 0 Eksi
Arda yoruk dedi: Maalesef yok ki tanıdıgım birisinde de bilgisayarcılar güncelleyemez mi? Genişletmek için tıkla... Adama söyle şu BIOS'un dosyasını USB belleğime at diye.
A AntenOS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 3.039 Makaleler 2 Çözümler 8 20 Nisan 2021 #15 eyupensar98 dedi: Telefondan veya başka bir cihazdan anakartının BIOS driverini bir USB belleğe yükle, sonrasında BIOS güncelleme kurulumunu yap. Genişletmek için tıkla... Her anakartta desteği yok BIOS FlashBack'in. En az B350 chipsetli bir anakart olması gerekiyor dediğinizi yapabilmesi için. Son düzenleme: 20 Nisan 2021 Artı 0 Eksi
eyupensar98 dedi: Telefondan veya başka bir cihazdan anakartının BIOS driverini bir USB belleğe yükle, sonrasında BIOS güncelleme kurulumunu yap. Genişletmek için tıkla... Her anakartta desteği yok BIOS FlashBack'in. En az B350 chipsetli bir anakart olması gerekiyor dediğinizi yapabilmesi için.
KS KS Arda yoruk Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #16 eyupensar98 dedi: Adama söyle şu BIOS'un dosyasını USB belleğime at diye. Genişletmek için tıkla... USB'mde var zaten BIOS güncelleme dosyasi ama Ryzen 5 3600 ile BIOS'a bile giremiyorum sıkınti orada. Artı 0 Eksi
eyupensar98 dedi: Adama söyle şu BIOS'un dosyasını USB belleğime at diye. Genişletmek için tıkla... USB'mde var zaten BIOS güncelleme dosyasi ama Ryzen 5 3600 ile BIOS'a bile giremiyorum sıkınti orada.
eyupensar98 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 1.594 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 20 Nisan 2021 #17 AntenOS dedi: Her anakarttı desteği yok BIOS Flashback'in. En az B350 chipsetli bir anakart olması gerekiyor dediğinizi yapabilmesi için. Genişletmek için tıkla... Benim hatam fark etmedim ben de geçenlerde aynı anakartta 3100'e geçiş yaptım fakat önceden BIOS'u kurmuştum. Artı 0 Eksi
AntenOS dedi: Her anakarttı desteği yok BIOS Flashback'in. En az B350 chipsetli bir anakart olması gerekiyor dediğinizi yapabilmesi için. Genişletmek için tıkla... Benim hatam fark etmedim ben de geçenlerde aynı anakartta 3100'e geçiş yaptım fakat önceden BIOS'u kurmuştum.
adnan.mihci Decipat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 1.212 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #18 Onun yerine bunu önerim b450 - Google Alışveriş Artı 0 Eksi
KS KS Arda yoruk Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #19 AntenOS dedi: Her anakarttı desteği yok BIOS Flashback'in. En az B350 chipsetli bir anakart olması gerekiyor dediğinizi yapabilmesi için. Genişletmek için tıkla... Evet benimkinde olmuyor A320'lerde daha dogrusu. Artı 0 Eksi
AntenOS dedi: Her anakarttı desteği yok BIOS Flashback'in. En az B350 chipsetli bir anakart olması gerekiyor dediğinizi yapabilmesi için. Genişletmek için tıkla... Evet benimkinde olmuyor A320'lerde daha dogrusu.
A AntenOS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 3.039 Makaleler 2 Çözümler 8 20 Nisan 2021 #20 Arda yoruk dedi: USB'mde var zaten BIOS güncelleme dosyasi ama Ryzen 5 3600 ile BIOS'a bile giremiyorum sıkınti orada. Genişletmek için tıkla... Başka çareniz yok o halde. 1. ya da 2. nesil bir Ryzen işlemci bulup BIOS güncelleyeceksiniz. Artı 0 Eksi
Arda yoruk dedi: USB'mde var zaten BIOS güncelleme dosyasi ama Ryzen 5 3600 ile BIOS'a bile giremiyorum sıkınti orada. Genişletmek için tıkla... Başka çareniz yok o halde. 1. ya da 2. nesil bir Ryzen işlemci bulup BIOS güncelleyeceksiniz.