3 343203 Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 680 Çözümler 8 11 Eylül 2021 #1 Bu sorun birkaç gün önce başladı. Ve anakartım A320 Pro-e model.
Çözüm Yener K. 12 Eylül 2021 Anakartta da sıkıntı olabilir. Sorununuzu en basit olarak bir uzatma kablosu ile çözebilirsiniz. Örnek bir model. Ugreen 3.5mm Aux Kulaklık Uzatma Kablosu 2 Metre Fiyatı, Yorumları - Trendyol Ugreen 3.5mm Aux Kulaklık Uzatma Kablosu 2 Metre yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. m.trendyol.com
Anakartta da sıkıntı olabilir. Sorununuzu en basit olarak bir uzatma kablosu ile çözebilirsiniz. Örnek bir model. Ugreen 3.5mm Aux Kulaklık Uzatma Kablosu 2 Metre Fiyatı, Yorumları - Trendyol Ugreen 3.5mm Aux Kulaklık Uzatma Kablosu 2 Metre yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. m.trendyol.com
KS KS 3 343203 Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 680 Çözümler 8 12 Eylül 2021 #11 Teşekkürler. Yener K. dedi: Anakartta da sıkıntı olabilir. Sorununuzu en basit olarak bir uzatma kablosu ile çözebilirsiniz. Örnek bir model. Ugreen 3.5mm Aux Kulaklık Uzatma Kablosu 2 Metre Fiyatı, Yorumları - Trendyol Ugreen 3.5mm Aux Kulaklık Uzatma Kablosu 2 Metre yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. m.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Şimdi fark ettim sorun anakartta yokmuş. Masaüstü mikrofonum pert ve yaka mikrofonum PC'de kullanmam için ön portlar lazımmış. Şimdi kasayı yan yatırdım ve öyle kullanıyorum. Son düzenleme: 12 Eylül 2021 Artı 0 Eksi
Teşekkürler. Yener K. dedi: Anakartta da sıkıntı olabilir. Sorununuzu en basit olarak bir uzatma kablosu ile çözebilirsiniz. Örnek bir model. Ugreen 3.5mm Aux Kulaklık Uzatma Kablosu 2 Metre Fiyatı, Yorumları - Trendyol Ugreen 3.5mm Aux Kulaklık Uzatma Kablosu 2 Metre yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. m.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Şimdi fark ettim sorun anakartta yokmuş. Masaüstü mikrofonum pert ve yaka mikrofonum PC'de kullanmam için ön portlar lazımmış. Şimdi kasayı yan yatırdım ve öyle kullanıyorum.