A320-S2H sisteme SN750 SSD takılınca PC gitti

A.K.A NASUS

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RYZEN 5 3600 / MSI CORE FROZR L / 16GB 3000MHZ RAM /GIGABYTE EAGLE RTX 4060 8GB / DARK GUARDIAN KASA / WD BLUE SN570 500GB M.2 SSD+ WD BLUE 500GB SATA SS / MSI MAG A600DN 600W 80+ PSU
SSD veya HDD modeli
WD BLUE M.2 SN570 500GB
Anakart
GİGABYTE A320-S2H
Merhaba, ben birkaç gün önce bir SSD satın aldım ve bu SSD'yi ilk takmak istediğimde BIOS giriş ekranında kalıyordu, BIOS bile açılmıyordu. Bana BIOS'umu güncellemem gerektiğini söylediler, ben de güncelledim. Ama güncelledikten sonra gitmedi güncelledikten sonra testlerini yaptım sorun yoktu fakat SSD'yi taktıktan sonra PC komple gitti. Yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Söküp denediniz mi?

Düzeltme: M2 Olduğunu görmedim.
SSD'yi çıkardığın zaman sorun kalkıyor mu? Başka bilgisayarda SSD'yi deneyin. Anakart üzerindeki başka bir SATA girişine takın. SATA kablosunu değiştirin. Güç girişini değiştirin.

Son düzenleme:
SSD'yi çıkardığın zaman sorun kalkıyor mu? Başka bilgisayarda SSD'yi deneyin. Anakart üzerindeki başka bir SATA girişine takın. SATA kablosunu değiştirin. Güç girişini değiştirin.
Disk M.2 ve tek slot var.

Sadece AMD 7th generation a-serisi or athlon™ işlemci ile kullanıldığında M.2 SATA SSD'yi destekler. Sitesinde bu yazı var. İşlemciniz nedir?

Hayır çıkardıktan sonra kalkmıyor BIOS ekranı bile gelmiyor.

Sadece AMD 7th generation a-serisi or athlon™ işlemci ile kullanıldığında M.2 SATA SSD'yi destekler. Sitesinde bu yazı var. İşlemciniz nedir?

Ryzen 3 2200G fakat yıllardır bu anakartta M.2 slotu var.

Ryzen 3 2200G fakat yıllardır bu anakartta M.2 slotu var.

M.2 yokken BIOS'u resetleyip deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…