wlademirpuding Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Şubat 2021 #1 Dediğim arka mikrofonu sesi takınca ses geliyor mikrofon çalışmıyor. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2021
KS KS wlademirpuding Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Şubat 2021 #11 CaglarReyiz dedi: A320-a var VH Plus var Pro var. Var da var kardeş. Genişletmek için tıkla... Şimdi benimkini söylesem link atarmısınız? Artı 0 Eksi
CaglarReyiz dedi: A320-a var VH Plus var Pro var. Var da var kardeş. Genişletmek için tıkla... Şimdi benimkini söylesem link atarmısınız?
CaglarReyiz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2015 Mesajlar 1.427 Çözümler 4 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gayrimenkul Satış Müdürü Profil Kapağı 1522576706 6 Şubat 2021 #12 Evet atarım bekliyorum. wlademirpuding dedi: Şimdi benimkini söylesem link atarmısınız? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Evet atarım bekliyorum. wlademirpuding dedi: Şimdi benimkini söylesem link atarmısınız? Genişletmek için tıkla...
KS KS wlademirpuding Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Şubat 2021 #13 CaglarReyiz dedi: Evet atarım bekliyorum. Genişletmek için tıkla... 5 dakika bekleticem CaglarReyiz dedi: Evet atarım bekliyorum. Genişletmek için tıkla... ASUS A320m-r Yazıyor bıosta Anakart Fiyatları ve Modelleri - n11 Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com CaglarReyiz dedi: Evet atarım bekliyorum. Genişletmek için tıkla... CaglarReyiz dedi: Evet atarım bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Reyiz attığımın aynısı arka mikrofon girişi çalışmıyor işte. CaglarReyiz dedi: Evet atarım bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Reis bekliyorum drıver linkini ? Son düzenleme: 6 Şubat 2021 Artı 0 Eksi
CaglarReyiz dedi: Evet atarım bekliyorum. Genişletmek için tıkla... 5 dakika bekleticem CaglarReyiz dedi: Evet atarım bekliyorum. Genişletmek için tıkla... ASUS A320m-r Yazıyor bıosta Anakart Fiyatları ve Modelleri - n11 Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com CaglarReyiz dedi: Evet atarım bekliyorum. Genişletmek için tıkla... CaglarReyiz dedi: Evet atarım bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Reyiz attığımın aynısı arka mikrofon girişi çalışmıyor işte. CaglarReyiz dedi: Evet atarım bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Reis bekliyorum drıver linkini ?