BirKimse Hectopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 456 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #1 Merhaba. Ben yaptığım araştırmalarda insanların hep B450 anakart önerdiğini gördüm ama sanırım anladığım kadarıyla ikisinin arasındaki tek fark overclock yapılıp yapılmamasıymış. Kısacası A320 ile B450 arasındaki tüm farklar nelerdir?
Merhaba. Ben yaptığım araştırmalarda insanların hep B450 anakart önerdiğini gördüm ama sanırım anladığım kadarıyla ikisinin arasındaki tek fark overclock yapılıp yapılmamasıymış. Kısacası A320 ile B450 arasındaki tüm farklar nelerdir?
C cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.946 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ağustos 2021 #2 Mosfet soğutucusu (modele göre değişir ama genelde B450'lerde olur), işlemci desteği, ram MHz desteği, girişler vb.
Mosfet soğutucusu (modele göre değişir ama genelde B450'lerde olur), işlemci desteği, ram MHz desteği, girişler vb.
BirKimse Hectopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 456 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #3 cinar_yasarrr dedi: MOSFET soğutucusu (modele göre değişir ama genelde B450'lerde olur), işlemci desteği, RAM MHz desteği, girişler vb. Genişletmek için tıkla... Yani FPS farkı var mı?
cinar_yasarrr dedi: MOSFET soğutucusu (modele göre değişir ama genelde B450'lerde olur), işlemci desteği, RAM MHz desteği, girişler vb. Genişletmek için tıkla... Yani FPS farkı var mı?
EfeKanagül Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 3.242 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #4 BirKimse dedi: Yani FPS farkı var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam anakartların FPS'ye pek bir etkisi olmaz en fazla 5 veya 10 FPS fark eder.
BirKimse dedi: Yani FPS farkı var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam anakartların FPS'ye pek bir etkisi olmaz en fazla 5 veya 10 FPS fark eder.