Griffn Megapat Katılım 12 Nisan 2015 Mesajlar 361 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar merhaba, uzun bir aradan sonra İncehesap'tan resimdeki APU sistemi aldım fakat alırken dikkat etmedim. Anakart VGA girişi yokmuş, eski monitörüm var ondan nasıl görüntü alabilirim? Dönüştürücüler varmış ama çeşitleri varmış, bilmediğim için yazıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2020
Arkadaşlar merhaba, uzun bir aradan sonra İncehesap'tan resimdeki APU sistemi aldım fakat alırken dikkat etmedim. Anakart VGA girişi yokmuş, eski monitörüm var ondan nasıl görüntü alabilirim? Dönüştürücüler varmış ama çeşitleri varmış, bilmediğim için yazıyorum.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.549 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 30 Kasım 2020 #2 Konuyla alakalı değil ama PSU'yu değiştirmenizi tavsiye ederim.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 30 Kasım 2020 #3 O paraya RX 560'lı sistem toplanırdı. Dark HDMI to VGA Dijital - Analog Monitör Çevirici Fiyatı Dark HDMI to VGA Dijital - Analog Monitör Çevirici en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
O paraya RX 560'lı sistem toplanırdı. Dark HDMI to VGA Dijital - Analog Monitör Çevirici Fiyatı Dark HDMI to VGA Dijital - Analog Monitör Çevirici en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com