Merhaba öncelikle MSI A320M-A Pro anakartı kullanıyorum 2 tane 8 GB 3000MHz DDR4 RAM var şu anki işlemcim ise "AMD Ryzen 3 2200G with Radeon Vega Graphics 3.50 GHz" 4 çekirdekli bir işlemci ve bunu yükseltmek istiyorum ve sanırım ekran kartım yok içeride göremiyorum ama bilgisayardan baktığıma göre " AMD Radeon Vega 8 Graphics" ekran kartım var işlemcimi yükseltmek istiyorum. Sonrasından ekran kartıda almak istiyorum bütçe 7 8 k ya kadar var 2 side için ne önerirsiniz? Bu arada Power Supply 500W bunu da yükseltmem lazım mı? adı VX-500 diye geçiyor.
En ucuz Asus Prime B450M-K II AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B450M-K II AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz AMD Ryzen 5 5600G Altı Çekirdek 3.90 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600G Altı Çekirdek 3.90 GHz İşlemci özelliklerini incele, 4.028,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Sizinki en giriş seviye kart. Bu DDR4 orta segment bir kart. Attığım işlemci de APU, içerisinde ekran kartı bulunduruyor, bu bütçede hem işlemci hem ekran kartı almanız çok zor. Alsanız bile anakarttan dolayı aşırı düşük performans verir.
Sizinki en giriş seviye kart. Bu DDR4 orta segment bir kart. Attığım işlemci de APU, içerisinde ekran kartı bulunduruyor, bu bütçede hem işlemci hem ekran kartı almanız çok zor. Alsanız bile anakarttan dolayı aşırı düşük performans verir.
En ucuz Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.829,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Dark Freezer X123 Duo DKCCX123DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X123 Duo DKCCX123DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hemen aklımdan kısa bir sistem topladım, elinizdeki kasayla idare edersiniz, sonradan mesh düzgün bir kasa alırsınız. Sanırım sıfır sistem 21k civarına denk geldi, daha iyi seçenekleri olan arkadaşlar varsa yardımcı olurlar. Benim bu attığım sistem de işinizi gayet rahat görür.