MONY Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 231 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #1 Kasanın arkasında olan kırılabilir ekran kartı girişlerine ekran kartı yuvası uymuyor. Anakart yukarıda kalıyor. Kırılabilir girişler aşağıda kalıyor. Ne yapabilirim? Kasayı mı değiştirmeliyim? Anakartım: MSI A320M-A Pro. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2021
Kasanın arkasında olan kırılabilir ekran kartı girişlerine ekran kartı yuvası uymuyor. Anakart yukarıda kalıyor. Kırılabilir girişler aşağıda kalıyor. Ne yapabilirim? Kasayı mı değiştirmeliyim? Anakartım: MSI A320M-A Pro.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #2 Hocam, kasa modeli nedir? Resim olsa daha iyi anlaşılır. Artı 0 Eksi
KS KS MONY Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 231 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #3 Yener K. dedi: Hocam, kasa modeli nedir? Resim olsa daha iyi anlaşılır. Genişletmek için tıkla... Hiper k-730 resim atamıyorum. Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Hocam, kasa modeli nedir? Resim olsa daha iyi anlaşılır. Genişletmek için tıkla... Hiper k-730 resim atamıyorum.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #4 Anladım hocam. Kötü bir kasa. Bütçeniz nedir? İyi bir kasa tavsiyesi yapabiliriz. Artı 0 Eksi
KS KS MONY Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 231 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #5 Yener K. dedi: Anladım hocam. Kötü bir kasa. Bütçeniz nedir? İyi bir kasa tavsiyesi yapabiliriz. Genişletmek için tıkla... Değiştirmek şartmı hocam başka çözüm yok mu? Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Anladım hocam. Kötü bir kasa. Bütçeniz nedir? İyi bir kasa tavsiyesi yapabiliriz. Genişletmek için tıkla... Değiştirmek şartmı hocam başka çözüm yok mu?
Sessiz Oyuncu Decapat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #6 Anakart DDR4 olduğu için yeni nesil anakart sınıfında ama kasa eski DDR2 veya DDR3 anakartların yapısına göre üretilmiş olabilir. Artı 0 Eksi
Anakart DDR4 olduğu için yeni nesil anakart sınıfında ama kasa eski DDR2 veya DDR3 anakartların yapısına göre üretilmiş olabilir.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #7 Hocam, oturması gerekiyor. Oturmuyor ise yapacak bir şey yok. Ekran kartı nedir? Artı 0 Eksi
KS KS MONY Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 231 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #8 Yener K. dedi: Hocam, oturması gerekiyor. Oturmuyor ise yapacak bir şey yok. Ekran kartı nedir? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı almadım kasanın içini açıp baktım anakartın üste olup kırılması gereken yerlerin altta olduğunu gördüm. MONY dedi: Ekran kartı almadım kasanın içini açıp baktım anakartın üste olup kırılması gereken yerlerin altta olduğunu gördüm. Genişletmek için tıkla... Yakında ekran kartı alacağım o yüzden. Sessiz Oyuncu dedi: Anakart DDR4 olduğu için yeni nesil anakart sınıfında ama kasa eski DDR2 veya DDR3 anakartların yapısına göre üretilmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim. Yener K. dedi: Anladım hocam. Kötü bir kasa. Bütçeniz nedir? İyi bir kasa tavsiyesi yapabiliriz. Genişletmek için tıkla... Ucuz olursa olabilir çok pahalıya gidemem 300 veya 350 arası olabilir ilgin için teşekkür ederim hocam. Son düzenleme: 11 Ocak 2021 Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Hocam, oturması gerekiyor. Oturmuyor ise yapacak bir şey yok. Ekran kartı nedir? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı almadım kasanın içini açıp baktım anakartın üste olup kırılması gereken yerlerin altta olduğunu gördüm. MONY dedi: Ekran kartı almadım kasanın içini açıp baktım anakartın üste olup kırılması gereken yerlerin altta olduğunu gördüm. Genişletmek için tıkla... Yakında ekran kartı alacağım o yüzden. Sessiz Oyuncu dedi: Anakart DDR4 olduğu için yeni nesil anakart sınıfında ama kasa eski DDR2 veya DDR3 anakartların yapısına göre üretilmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim. Yener K. dedi: Anladım hocam. Kötü bir kasa. Bütçeniz nedir? İyi bir kasa tavsiyesi yapabiliriz. Genişletmek için tıkla... Ucuz olursa olabilir çok pahalıya gidemem 300 veya 350 arası olabilir ilgin için teşekkür ederim hocam.