A320M anakarta overclock

A320 standart BIOS ile desteklemiyor diye biliyorum adam direkt yapıyorum yazıyor.

Üstat acaba seninkine yanlışlıkla A320 adında B350 gibi bir chipset mı taktılar?
Kağıt üstünde değerlerle oynanabiliyor ancak pratikte işe yaramıyor diye biliyorum. İşte sorun da burada başlıyor. Normalde gider kendi anakartımda yaptığım gibi gizli ayarları aktif ederdim de ayarlar zaten gözüküyor. Bir şekilde ayarların uygulanması engellenmiş sanırsam. Bunu modlayarak nasıl açarım bilmiyorum. Tabi bu yazdıklarım ordan burdan duyduğum dedikodulardan yola çıkarak kendi geliştirdiğim bir teori. @ZaferNyX BIOS fotoğraflarını paylaşsa bakmaya çalışırım. Şu ana kadar hiç A320 çipsete ilgim yoktu, hala da yok. Yardım etmek istiyorum.

Yakın zamanda modlama esnasında ölen GPU'nun BIOS'unu düzeltme üzerine rehber oluşturmak gibi bir düşünce var. Az önce RX 570'imi kurtarmak zorunda kaldım da

Yarın ekran görüntüleri elinde kral

Resmi bir destek olmadığı için en ufak şeyde garanti dışı kalabilir.

Ayrıca A320 anakartın hiçbirinde VRM soğutması bile yok ne kadar stabil?

Bu arada kaynak bekliyorum sizden.

Resmi destek olsa da overclockdan doğacak her sorunda kullanıcı hatalıdır zaten AMD'de üstüne basa basa uyarıyor kendi overclock programı kullanarak yapılsa bile her türlü zarardan siz sorumlusunuz garanti hiç bir şekilde kabul etmez diye. O yüzden mümkün mertebe çok lazım olmadıkça overclock yapmamak lazım ne kadar güzel bir ayar bulsanız bile. Bu benim düşüncem.

@Shimada Sensei BIOS modlamayla alakalı bana yardımcı olabilir misin? Elimde A320 M-K nakartım var. BIOS'unu modlamak istiyorum.

Evet sağlıklı olmicaktır bir stablite olur fakat o stabiliteyi ne kadar götürebiliceği de var. Muhtemelen uzun sürmez .

Emin ol o işlemci o anakart ile OC olması imkansız 10GHz bile yaparsın ama hala stock performans alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…