Çözüldü A320M-DS2 Gigabyte anakart ve Ryzen 3800X uyumlu mudur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

servet8348

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar kendime yakın zaman da Rzyen 3800X işlemci alacağım da acaba A320 Gigabyte anakartım ile bu işlemci uyumlu olur mu? Sıkıntı yaratır mı? Anakartlar hakkında pek bir bilgim yok o yüzden sormak istedim şimdiden teşekkür ederim.

Çözüm
F40x BIOS sonrası uyumlu lakin A320 ankarta Ryzen 3800X takmanızı önermem.

Merhaba arkadaşlar kendime yakın zaman da rzyen 3800X işlemci alacağım da acaba A320 Gigabyte anakartım ile bu işlemci uyumlu olur mu? Sıkıntı yaratır mı? Anakartlar hakkında pek bir bilgim yok o yüzden sormak istedim şimdiden teşekkür ederim.

Hocam kullanabilirsiniz
Ama anakartı bence değiştirin.

F40x BIOS sonrası uyumlu lakin A320 ankarta Ryzen 3800X takmanızı önermem.

Çözüm
Ciddi ciddi A320 ile kullanabilirsiniz diyorsunuz konu sahibine, yapmayın.

A320'deki faz sayısı düşük, 3800X gibi bir işlemci için yetersiz. Sadece soket uyumlu, Ferrari alıp patlak lastik tak diyorsunuz adama.

O miktarda bir ödemeyi sadece işlemciye yapmak olmaz. Elinizdeki A320 Anakart'a teşekkür edin: Ryzen 5 3600x ve belirli bir seviyede B450 Anakart alarak makul bir kombo yapın. Tarlada anızları yakmak lazım ama lav silahı ile girmeye çalışıyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı