A320M-E anakarta sıvı soğutma takılır mı?

Lynshe

Decapat
Daha fazla  
Merhaba herkese, Asus prime A320M-E anakartım ve Ryzen 5 5600 işlemcim var. Isınma problemi yaşadığım için sıvı soğutma almak istiyorum fakat anakartım destekliyor mu vs. hiçbir fikrim yok, bilgisi olan yazabilir mi?

Kasa: Vento VG15FE Led Fanlı 550 W ATX Oyuncu Kasası

Merhaba herkese, Asus prime A320M-E anakartım ve Ryzen 5 5600 işlemcim var. Isınma problemi yaşadığım için sıvı soğutma almak istiyorum fakat anakartım destekliyor mu vs. hiçbir fikrim yok, bilgisi olan yazabilir mi?

Hocam o işlemciye sıvı soğutucu aldığınıza değmez.

Hocam ısınma problemi derken kaç dereceye çıkıyor ? İşlemci 85 dereceye kadar sorunsuz kullanılır. Zaten bu sıcaklıklarda kullanmak normal olan. İşlemcinin 85 derecede çalışması ile 50 derecede çalışması arasında bir fark yok.

Hocam o işlemciye sıvı soğutucu aldığınıza değmez.
Hem ileriye dönük hem de görseli için almayı düşünüyorum aslında

Hocam ısınma problemi derken kaç dereceye çıkıyor ? İşlemci 85 dereceye kadar sorunsuz kullanılır. Zaten bu sıcaklıklarda kullanmak normal olan. İşlemcinin 85 derecede çalışması ile 50 derecede çalışması arasında bir fark yok.
95 96 dereceleri görüyorum

Hem ileriye dönük hem de görseli için almayı düşünüyorum aslında
Hocam o zaman çok yüksek paraları gözden çıkartmalısınız. İyi bir hava soğutucu 240mm soğutucuyu performans anlamında ezer geçer. O nedenle çok daha ekonomik. İyi bir 360mm de binlerce lira demek. E o parayı vereceğinize iyi bir anakart da alırsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı