ALFA CREW Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #1 Bayağı baktım chipset bölümünde bulunan integrated Graphics'den ayarlanıyor. Ama bende öyle bir şey yok Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2023
Bayağı baktım chipset bölümünde bulunan integrated Graphics'den ayarlanıyor. Ama bende öyle bir şey yok
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 19 Temmuz 2023 #2 Ekran kartına takın kabloyu olsun bitsin. Artı 0 Eksi
KS KS ALFA CREW Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #3 erme dedi: Ekran kartına takın kabloyu olsun bitsin. Genişletmek için tıkla... Öyle çözülür mü şimdi RAM'i Auto'dan direk en düşüğe aldım ama kapatırsam RAM'i Full kullanabilirim diye düşündüm. Artı 0 Eksi
erme dedi: Ekran kartına takın kabloyu olsun bitsin. Genişletmek için tıkla... Öyle çözülür mü şimdi RAM'i Auto'dan direk en düşüğe aldım ama kapatırsam RAM'i Full kullanabilirim diye düşündüm.