A320M-F anakartlı sistemde Gamepower 24" GPR24C1MS144 monitör kullanmak

Kadir Akbas

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhabalar ben şu an A320M-F anakartlı ve R3 3200G'li APU sistem bir bilgisayar kullanıyorum ve elime hediye.

Gamepower 24" GPR24C1MS144 Curved 1ms 144Hz Gaming monitör (Samsung VA panel)​

Monitör geçti ama malum ekran kartım yok, ve anakartımda sadece VGA girişi var. Bu monitörü bu sistemde kullanabilir miyim? Cevaplar için şimdiden çok teşekkürler. En azından ekran kartı alana kadar

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef yok sadece VGA var asıl öğrenmek istediğim VGA dişi HDMI erkekmi yoksa VGA erkek HDMI dişimi giriş olması gerekli şu an kafam çok karışık.

Dişi, erkek olayı çok geri de kaldı hocam. VGA to HDMI kablosu ve VGA kablosu alıyorsunuz. HDMI yerini monitöre, ayriyeten aldığınız VGA kablosunu da anakarta bağlıyorsunuz. Monitöre taktığınız kablonun diğer kısmı yani VGA bölümüne de kasaya taktığınız VGA kablosunun diğer VGA girişini takıyoruz. Olay bu kadar.

Doğru şuan monitörü kullanamayacağım teleşıyla sağlıklı düşünemedim Çok çok teşekkür ederim iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…