misfit Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 348 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Programcılığı 2 Mart 2021 #1 Arkadaşlar geçen hafta anakartım için yeni BIOS yayınlanmış. BIOS güncellemeyi bilmediğim için yapmadım sizce yapmalı mıyım? Yeni sürümde pek bir şey gelmemiş. (kırmızı ile işaretli olan şu an kullandığım BIOS)
Arkadaşlar geçen hafta anakartım için yeni BIOS yayınlanmış. BIOS güncellemeyi bilmediğim için yapmadım sizce yapmalı mıyım? Yeni sürümde pek bir şey gelmemiş. (kırmızı ile işaretli olan şu an kullandığım BIOS)
AŞUWA.mirzabey66 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.078 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Kubina, Karaçay-Çerkesya 2 Mart 2021 #2 Her yeni güncellemeyi yükleme BIOS güncellemesi tehlikeli.
oğulcan_özdemir Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 659 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Öğrencisi 2 Mart 2021 #3 En güncel sürüm her zaman iyidir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
En güncel sürüm her zaman iyidir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
JenLedger Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 1.896 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer C:/Program Files/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış Yöneticisi 2 Mart 2021 #4 Yapın tabi ki Sistem Uyumluluğu'nu geliştirmekle ilgili ve ses kodekleriyle ilgili bir güncelleme gelmiş. Keşke bana da gelse...
Yapın tabi ki Sistem Uyumluluğu'nu geliştirmekle ilgili ve ses kodekleriyle ilgili bir güncelleme gelmiş. Keşke bana da gelse...