poorfredo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.667 Makaleler 1 Çözümler 12 1 Aralık 2020 #1 Görselde de gördüğünüz gibi BIOS'um güncel değil. Bir adet USB'im var. Özellikleri 3.0 ve 8 GB. Görseldeki BIOS dosyasını indirip USB'ye atacağım. Daha sonra bu videodakileri mi yapmam gerekiyor? Güncel video bulamadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yardımcı olursanız sevinirim. Dosya Ekleri bios.png 18,3 KB · Görüntüleme: 388 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Aralık 2020
Görselde de gördüğünüz gibi BIOS'um güncel değil. Bir adet USB'im var. Özellikleri 3.0 ve 8 GB. Görseldeki BIOS dosyasını indirip USB'ye atacağım. Daha sonra bu videodakileri mi yapmam gerekiyor? Güncel video bulamadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm 2 2 246941 1 Aralık 2020 Ez Flash tarzı bir şey olması lazım BIOS güncelleme yeri seçerken. Oradan yeniden başlatıp internet üzerinden güncelleme yapabiliyorsunuz.
Ez Flash tarzı bir şey olması lazım BIOS güncelleme yeri seçerken. Oradan yeniden başlatıp internet üzerinden güncelleme yapabiliyorsunuz.
vbios Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 3.313 Makaleler 4 Çözümler 9 1 Aralık 2020 #2 Evet. Artı 0 Eksi
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 1 Aralık 2020 #3 Direkt internet üzerinden yap. Öyle bir seçenek var. Artı 0 Eksi
KS KS poorfredo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.667 Makaleler 1 Çözümler 12 1 Aralık 2020 #4 246941 dedi: Direkt internet üzerinden yap. Öyle bir seçenek var. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Anlayamadım. Artı 0 Eksi
246941 dedi: Direkt internet üzerinden yap. Öyle bir seçenek var. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Anlayamadım.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 1 Aralık 2020 #5 Ez Flash tarzı bir şey olması lazım BIOS güncelleme yeri seçerken. Oradan yeniden başlatıp internet üzerinden güncelleme yapabiliyorsunuz. Artı 0 Eksi Çözüm
Ez Flash tarzı bir şey olması lazım BIOS güncelleme yeri seçerken. Oradan yeniden başlatıp internet üzerinden güncelleme yapabiliyorsunuz.
Frozty Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 49 27 Mayıs 2021 #6 Fotoğraftaki site linkini atabilir misin, aynı anakarta sahibim fakat bulamadım orayı. @poorfredo Artı 0 Eksi
KS KS poorfredo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.667 Makaleler 1 Çözümler 12 27 Mayıs 2021 #7 Frozty dedi: Fotoğraftaki site linkini atabilir misin, aynı anakarta sahibim fakat bulamadım orayı. @poorfredo Genişletmek için tıkla... PRIME A320M-F|Anakart|ASUS Türkiye www.asus.com Artı 0 Eksi
Frozty dedi: Fotoğraftaki site linkini atabilir misin, aynı anakarta sahibim fakat bulamadım orayı. @poorfredo Genişletmek için tıkla... PRIME A320M-F|Anakart|ASUS Türkiye www.asus.com
D Dnzistnblu Hectopat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 85 31 Mayıs 2021 #8 poorfredo dedi: PRIME A320M-F|Anakart|ASUS Türkiye www.asus.com Genişletmek için tıkla... Merhaba Biosu internet üzerinden guncelledikten sonra hata vs. ile karşılaştın mi ? Artı 0 Eksi
poorfredo dedi: PRIME A320M-F|Anakart|ASUS Türkiye www.asus.com Genişletmek için tıkla... Merhaba Biosu internet üzerinden guncelledikten sonra hata vs. ile karşılaştın mi ?
KS KS poorfredo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.667 Makaleler 1 Çözümler 12 31 Mayıs 2021 #9 Dnzistnblu dedi: Merhaba Biosu internet üzerinden guncelledikten sonra hata vs. ile karşılaştın mi ? Genişletmek için tıkla... Hayır karşılaşmadım. Bu videodaki gibi yaptım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Dnzistnblu dedi: Merhaba Biosu internet üzerinden guncelledikten sonra hata vs. ile karşılaştın mi ? Genişletmek için tıkla... Hayır karşılaşmadım. Bu videodaki gibi yaptım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et