W Wetsr Picopat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 30 Çözümler 1 13 Kasım 2024 #1 Anakartımı son BIOS sürümüne güncellemek istedim fakat "invalid file" hatası alıyorum. Bunun sebebi ne olabilir sizce?
Anakartımı son BIOS sürümüne güncellemek istedim fakat "invalid file" hatası alıyorum. Bunun sebebi ne olabilir sizce?
FehmiDogru.js Megapat Çözüme Giden Yol Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 9.411 Makaleler 1 Çözümler 336 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (All Core 4.6 GHz @ 1.31V) Ekran Kartı: PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12 GB RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16 Anakart: Gigabyte B550 Eagle ATX Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W Kasa: Zoko Chiko ARGB SSD: Kioxia Exceria Heatsink 1TB NVMe Gen4 HDD 1: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5" HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5" İşlemci Soğutucu: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Kasım 2024 #2 Wetsr dedi: Anakartımı son BIOS sürümüne güncellemek istedim fakat "invalid file" hatası alıyorum. Bunun sebebi ne olabilir sizce? Genişletmek için tıkla... USB belleğini FAT32 olarak biçimlendirdiğine emin misin? BIOS güncellerken eğer USB ile güncelliyorsan FAT32 olarak biçimlendirmelisin.
Wetsr dedi: Anakartımı son BIOS sürümüne güncellemek istedim fakat "invalid file" hatası alıyorum. Bunun sebebi ne olabilir sizce? Genişletmek için tıkla... USB belleğini FAT32 olarak biçimlendirdiğine emin misin? BIOS güncellerken eğer USB ile güncelliyorsan FAT32 olarak biçimlendirmelisin.
W Wetsr Picopat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 30 Çözümler 1 13 Kasım 2024 #3 FehmiDogru.js dedi: USB belleğini FAT32 olarak biçimlendirdiğine emin misin? BIOS güncellerken eğer USB ile güncelliyorsan FAT32 olarak biçimlendirmelisin. Genişletmek için tıkla... FAT32 olarak biçimlendirmek için USB belleği boşaltmam gerekiyor mu?
FehmiDogru.js dedi: USB belleğini FAT32 olarak biçimlendirdiğine emin misin? BIOS güncellerken eğer USB ile güncelliyorsan FAT32 olarak biçimlendirmelisin. Genişletmek için tıkla... FAT32 olarak biçimlendirmek için USB belleği boşaltmam gerekiyor mu?
FehmiDogru.js Megapat Çözüme Giden Yol Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 9.411 Makaleler 1 Çözümler 336 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (All Core 4.6 GHz @ 1.31V) Ekran Kartı: PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12 GB RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16 Anakart: Gigabyte B550 Eagle ATX Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W Kasa: Zoko Chiko ARGB SSD: Kioxia Exceria Heatsink 1TB NVMe Gen4 HDD 1: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5" HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5" İşlemci Soğutucu: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Kasım 2024 #4 Wetsr dedi: FAT32 olarak biçimlendirmek için USB belleği boşaltmam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet, biçimlendirirken USB'deki dosyalar silinir.
Wetsr dedi: FAT32 olarak biçimlendirmek için USB belleği boşaltmam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet, biçimlendirirken USB'deki dosyalar silinir.
W Wetsr Picopat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 30 Çözümler 1 13 Kasım 2024 #5 Dediğinizi yaptım fakat olmadı, cevabınız için teşekkürler. Kısa bir araştırma sonucu indirmek istediğim sürümü indirmek için ondan önce indirilmesi gereken bir sürümün olduğunu fark ettim. BIOS'u güncelledim. FehmiDogru.js dedi: Evet, biçimlendirirken USB'deki dosyalar silinir. Genişletmek için tıkla...
Dediğinizi yaptım fakat olmadı, cevabınız için teşekkürler. Kısa bir araştırma sonucu indirmek istediğim sürümü indirmek için ondan önce indirilmesi gereken bir sürümün olduğunu fark ettim. BIOS'u güncelledim. FehmiDogru.js dedi: Evet, biçimlendirirken USB'deki dosyalar silinir. Genişletmek için tıkla...