A320M için işlemci önerisi

akv31

Decapat
4 yıldır A320M PRO-VH Plus anakartım ve Ryzen R3 1300X işlemcim var. Artık hiçbir şekilde işlemci yeterli gelmiyor ve oyunlarda sürekli işlemci yüzünden drop yiyorum. Görev yöneticisine her baktığımda da %100 CPU yazıyor. Herhangi üst düzey bir Ryzen işlemciyi alıp taksam direkt uyumlu olur mu? Eğer anakartım yetersiz geliyorsa Max en yüksek hangi model işlemciyi alabilirim? Teşekkürler.

10 yıllık işlemcim bile %100 kullanımlarda uzun süre kalmıyor hocam. Bir virüs taraması yapmanızı öneririm. Malwarebytes ile tam tarama yapabilirsiniz.

Sisteminde sorun var bence virüs girmiş olabilir 1300X sürekli 100 çalışcak bir işlemci değil.

Sürekli %100 çalışmıyor oyunlarda drop yediğimde %100 kullanım görüyorum cpu'da. Şimdi Ryzen 7 1800X mi yoksa R5 3600 alayım? Ve bu işlemcilerden birisini alıp direkt ötekini söküp taksam problemsizce pcyi kullanmaya devam edebilirmiyim direkt?

Şu an mevcut işlemcilen ile BIOS güncellemesi yaparsan kullanabilirsin R5 3600 ama 1800X için gerekmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…