A320M ile Ryzen 2600 uyumu

Gallovich

Hectopat
Seçtiğim anakart iyi midir? Seçtiğim işlemci ile uyumlu mudur? RX 580 ile bir sıkıntı çıkartır mı? İlk defa Ryzen alacağım için anakart konusunda tereddütte kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
B450 çipsetli anakart öneririm. Bütçeniz ne kadar?

*BIOS update yapmadan görüntü alamazsınız.
*Overclock yapamazsınız.
*Modele bağlı olarak (birçoğunda) M.2 SSD takamazsınız.
*Yine modele bağlı olarak Asus Aura, MSI Mystic Light gibi özellikleri kullanamazsınız.
B450'de update gerekmez. Çoğunda M.2 slotu var. Genelde Aura destekliyorlar.
Tam olarak hangi A320 modeli?

Bios update dışında ki bunu da aldığınız firma belirttiginiz takdirde sizin adınıza muhtemelen yapacaktir diğer yukarıda adı geçen eksiklikler sizin tercihinize bağlı. Maximum bütçe yazarsanız belki ürün tavsiye eden çıkabilir.

Galiba ban yemişim telefondan gözükmüyor [emoji3][emoji3] Belirli bir bütçem yok ayni anda monitor guc kaynagi islemciyi de alacağim icin ucuz fiyata ama fiyatina değecek bir anakart istiyorum sectigim anakart 380 liraymis çok iyi değil diyorsaniz 600tl ye kadar çikabilirim. Şuandaki anakartim Atx buna göre seçersek sevinirim.

B450, mümkünse 4 bellek slotlu bir anakart seçmeniz yeterli olacaktır. Şu anki anakartinizin ATX olması pek bir önem arz etmiyor tabi sizin için bir önemi yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…