A320M-K BIOS yanıp sönme problemi

Johantmark

Hectopat
A320M-K anakartım güncel 5409 BIOS sürümündedir daha önceki 2 biostada çok problem yaşattı bana zor zar güncelledim yine de problem devam ediyor. Bazen BIOS'a girdikten 1 dakika sonra çoğu zaman ise girdiğim anda monitör komple yanıp sönüyor ekran gidiyor geliyor 1 saniyede bir aç kapa mahvoldum. Nedir bunu sebebi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Farklı monitör ile denedin mi veya normal kullanımda nasıl çalışıyor?
Arada dönüştürücü var mı?
Farklı bir monitör ile denemedim ancak son güncel BIOS'un 4 önceki versiyonunda bir problem yoktu birden bire olmaya başladı ve BIOS'da geriye alamıyorum şu an kullanamıyorum BIOS ekranını. Normal kullanımda bir problem yaşamıyorum. Evet dönüştürücü var ancak bir problem olsa idi normal kullanımda da arızalar yaşatmaz mıydı?

BIOS ekranında ekran kartı sürücüsü çalışmadığı için yenileme hızı kaynaklı olabilir, ilk olarak farklı bir görüntü kablosu ve sonrasında monitör ile deneyin.
Bir bağdaştırıcı bulur bulmaz deneyeceğim. Umarım çözülür sorunum. Teşekkürler ilginiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…