BatuhanY54 Hectopat Katılım 6 Nisan 2019 Mesajlar 21 27 Haziran 2021 #1 Colorful A320M -k Pro V14 anakart BIOS ayarlarında Secure Boot'u bulamadım mevcut mudur bilgilendirirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2021
Colorful A320M -k Pro V14 anakart BIOS ayarlarında Secure Boot'u bulamadım mevcut mudur bilgilendirirseniz sevinirim.
irfanumut Kilopat Katılım 28 Şubat 2017 Mesajlar 831 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer System 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Visual Graphics Designer 27 Haziran 2021 #2 BatuhanY54 dedi: Colorful A320M -k Pro V14 anakart BIOS ayarlarında Secure Boot'u bulamadım mevcut mudur bilgilendirirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... fTPM 2.0 açmak istiyorsunuz? Artı 0 Eksi
BatuhanY54 dedi: Colorful A320M -k Pro V14 anakart BIOS ayarlarında Secure Boot'u bulamadım mevcut mudur bilgilendirirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... fTPM 2.0 açmak istiyorsunuz?
KS KS BatuhanY54 Hectopat Katılım 6 Nisan 2019 Mesajlar 21 27 Haziran 2021 #3 irfanumut dedi: fTPM 2.0 açmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... evet win 11 gereksinimleri icin Artı 0 Eksi
irfanumut dedi: fTPM 2.0 açmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... evet win 11 gereksinimleri icin
irfanumut Kilopat Katılım 28 Şubat 2017 Mesajlar 831 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer System 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Visual Graphics Designer 27 Haziran 2021 #4 BatuhanY54 dedi: Evet Win 11 gereksinimleri için Genişletmek için tıkla... MSI marka için yapmış olduğum makale var belki yardımcı olur: Rehber: MSI marka anakartta fTPM 2.0 açma Artı 0 Eksi
BatuhanY54 dedi: Evet Win 11 gereksinimleri için Genişletmek için tıkla... MSI marka için yapmış olduğum makale var belki yardımcı olur: Rehber: MSI marka anakartta fTPM 2.0 açma
KS KS BatuhanY54 Hectopat Katılım 6 Nisan 2019 Mesajlar 21 27 Haziran 2021 #5 irfanumut dedi: MSI marka için yapmış olduğum makale var belki yardımcı olur: Rehber: MSI marka anakartta fTPM 2.0 aç Genişletmek için tıkla... Colorful marka için sormuştum BIOS ayarları farklı Security kısmında secure Boost yok TPM'yi zaten bulamadım Artı 0 Eksi
irfanumut dedi: MSI marka için yapmış olduğum makale var belki yardımcı olur: Rehber: MSI marka anakartta fTPM 2.0 aç Genişletmek için tıkla... Colorful marka için sormuştum BIOS ayarları farklı Security kısmında secure Boost yok TPM'yi zaten bulamadım
Alpigo Kilopat Katılım 15 Ocak 2019 Mesajlar 383 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım İşleri İle Uğraş, Haber Sitesi Yazarı 9 Temmuz 2021 #6 BatuhanY54 dedi: Colorful marka için sormuştum BIOS ayarları farklı Security kısmında secure Boost yok TPM'yi zaten bulamadım Genişletmek için tıkla... TPM 2.0 bazı işlemcilerin içinde var, mesela benimkinde vardı BIOS ayarlarında bir ayar vardı şimdi unuttum. O açıktı, ayarı açtım sonra kapattım fTPM geldi onu açtım. TPM 2.0 aktif oldu. Ama işte Secure Boot açamıyorum bende. Artı 0 Eksi
BatuhanY54 dedi: Colorful marka için sormuştum BIOS ayarları farklı Security kısmında secure Boost yok TPM'yi zaten bulamadım Genişletmek için tıkla... TPM 2.0 bazı işlemcilerin içinde var, mesela benimkinde vardı BIOS ayarlarında bir ayar vardı şimdi unuttum. O açıktı, ayarı açtım sonra kapattım fTPM geldi onu açtım. TPM 2.0 aktif oldu. Ama işte Secure Boot açamıyorum bende.
ahbeab Centipat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 75 Çözümler 1 16 Aralık 2021 #7 BatuhanY54 dedi: Colorful marka için sormuştum BIOS ayarları farklı Security kısmında secure Boost yok TPM'yi zaten bulamadım. Genişletmek için tıkla... Aynı anakart bende de var. Sorunu çözdün mü? Valorant'a giremiyorum, Secure Boot'u açamadım. Artı 0 Eksi
BatuhanY54 dedi: Colorful marka için sormuştum BIOS ayarları farklı Security kısmında secure Boost yok TPM'yi zaten bulamadım. Genişletmek için tıkla... Aynı anakart bende de var. Sorunu çözdün mü? Valorant'a giremiyorum, Secure Boot'u açamadım.