A320M Pro 1080 Ti besleyebilir mi?

hiçbir fark yok sadece farklarımız ekran kartı ve işlemciler. çözünürlük monitör hepsi aynı model

Merhaba, Bende Pugb oynuyorum ve aynı anakart mevcut ve fps sorunu yaşıyorum. Ne olduğunu hala çözemedim. Eski sistemimle daha yüksek fps alıyordum. Sorunun anakart kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Hayatımda ilk defa ryzen 2600 işlemci aldım bin pişmanım..

Eski sistemim:
  • i7 6700K.
  • GTX 980 Ti.
  • 8X2 2400MHZ RAM.
  • MSI Z170'a Pro anakart.
  • SSD 120 GB Samsung.
  • Thermalteke 500W power.

Yeni sitemim:
  • Ryzen 2600.
  • RTX 2060 ASUS Dual.
  • 8X2 3000MHZ Corsair RAM.
  • ASUS Prime A320M-K anakart.
  • SSD 250GB Samsung.
  • Aerocool 600W 80 Plus power.

Dosya Ekleri

• asdadas.jpg
    248,3 KB · Görüntüleme: 65
hep amd önyargılı davrandım yargılarımı kırayım dedim ama hakikaten yine amd pişmanlık.

Pişmanlık değil. O.C Yap sen de bakalım kim daha yüksek alıyor. İşlemcisinin ömrünü kısaltıyor. Çok da fark yok. A320M de besler. Anakart beslemesi diye bir şey sıkıntı etme, çok eski olmadığı sürece.

hep amd önyargılı davrandım yargılarımı kırayım dedim ama hakikaten yine amd pişmanlık.
Büyük ihtimal anakart sorunu yaşıyoruz.

Şans işi kimi aynı işlemci alıp FPS düşüklüğü yaşamazken kimi aynı işlemci alıp düşük FPS yaşıyor sorun anakartta değil bence üst seviye anakart kullanıp da darboğaz yaşayan vardır. Muhtemelen işlemci ekran kartına yetişemiyor.

İşlemci iyi soğutulduğu sürece, overclock ile işlemci ömrü kısalmaz. Önemli olan soğutma. Parçaların ömrünü ısı, sıcaklık kısaltır.

Konu açtım ama çözüm bulamadım sorunum bundan kaynaklanıyor galiba. Arkadaşın sorunu da bu olabilir bir kontrol etmesinde fayda var .
AMD Ryzen Master Yükleyip değerleri paylaşırmısınız.

Dosya Ekleri

• asdadas.jpg
    248,3 KB · Görüntüleme: 52
Konu açtım ama çözüm bulamadım sorunum bundan kaynaklanıyor galiba. Arkadaşın sorunu da bu olabilir bir kontrol etmesinde fayda var .

AMD Ryzen Master Yükleyip değerleri paylaşırmısınız.
Anakartın performansa etkisi yok. Bana göre 2600 RTX 2060 için 1080P monitörde biraz düşük kalmış. Aynı işlemciyi 1070-1080 ekran kartı kullanıp düşük performans yaşayanlar vardı.

Anakartın performansa etkisi yok. Bana göre 2600 RTX 2060 için 1080P monitörde biraz düşük kalmış. Aynı işlemciyi 1070-1080 ekran kartı kullanıp düşük performans yaşayanlar vardı.

Peki i7 6700k da neden böyle bir sorun yok. Ryzen işlemciler de mi sıkıntı var.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…