Emrelzem Decapat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #1 Uzun yıllardır kullandığım anakartımın Ethernet portu çalışmıyor ve normalde yanması gereken turuncu ışık yanmıyor. Fiziksel bir hasar olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2023
Uzun yıllardır kullandığım anakartımın Ethernet portu çalışmıyor ve normalde yanması gereken turuncu ışık yanmıyor. Fiziksel bir hasar olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
Kolsuz İtachi Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 701 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #2 Kablonda problem olmasın? Artı 0 Eksi
5 573664 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 2.335 Makaleler 2 Çözümler 35 2 Aralık 2023 #3 Fırtına şimşek sonrası ya da elektrik sorunu sonrası olduysa arızalı demektir. PCI portuna yeni bir Ethernet kartı taktırın. Artı 0 Eksi
Fırtına şimşek sonrası ya da elektrik sorunu sonrası olduysa arızalı demektir. PCI portuna yeni bir Ethernet kartı taktırın.
KS KS Emrelzem Decapat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #4 Kolsuz İtachi dedi: Kablonda problem olmasın? Genişletmek için tıkla... Birçok kablo da denedim hocam yeni kablo alıp onunlada denedim çalışmadı. 573664 dedi: Fırtına şimşek sonrası ya da elektrik sorunu sonrası olduysa arızalı demektir. PCI portuna yeni bir Ethernet kartı taktırın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır deneyeceğim. Artı 0 Eksi
Kolsuz İtachi dedi: Kablonda problem olmasın? Genişletmek için tıkla... Birçok kablo da denedim hocam yeni kablo alıp onunlada denedim çalışmadı. 573664 dedi: Fırtına şimşek sonrası ya da elektrik sorunu sonrası olduysa arızalı demektir. PCI portuna yeni bir Ethernet kartı taktırın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır deneyeceğim.