Çözüldü A320M Pro VH M-Flash açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

laalaa

Attopat
Daha fazla  
Anakartımı normal bir şekilde güncellemeye çalışıyorum anakart modelim A320M Pro vh Plus.
Fakat M-Flash'a tıkladığımda reset atılacak diyor tıklıyorum. PC kapanıyor açılıyor bir daha kapanıyor açılıyor ve exit flash mode diyor giremiyorum.
MSI Center'dan yüklemeye yöneldim yapmadan önce buraya sormak istedim yardımcı olabilecek varsa lütfen.
Ek olarak şu FAT32 falan bunları denedim ama sorun başka bir şey Mflash'a girmiyor direkt.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunu çözdüm o kadar çok araştırdım ki gözlerim ağrıyor artık sorun benim ekranım 165 Hz Display Port ile bağlıyım onu HDMI'la bağladım tekrar denedim ve oldu yine de teşekkürler.
Sorunu çözdüm o kadar çok araştırdım ki gözlerim ağrıyor artık sorun benim ekranım 165 Hz Display Port ile bağlıyım onu HDMI'la bağladım tekrar denedim ve oldu yine de teşekkürler.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı